tiistai 25. syyskuuta 2018

Uneton yö takana

ja kursseille pitäis mennä. Uneton on kyllä liioittelua. Nukuin minä jokusen tunnin ennenkuin heräsin valvomaan. Niistä tunneista vain on jo aikaa.


 Vielä riittää jokunen päivä tätä minimalismipeliä. Jumppacdt oli kaikki kuvattu, mutta epähuomiossa poistin toisen kuvan, mutta ei kait se haittaa. Tuskin ketään kiinnostaa ja jos, niin vielä ehtii kuvatakin, kun ovat vielä kotona. Tenavat olivat sutjakkaasti kadonneet kierrätyshyllystä, joten ei ihan hukkaan mene tämä projektini. Tänään kierrätyskeskuksen auto liikkuu meillä päin.Sinne voin sijoittaa erinäisiä nyssäköitä. Tänne on nimittäin kertynyt kaikenlaista pussukkaa, kun kaikki pitää kierrättää. Odottavat sitä, että menen johonkin, missä on sopiva kierrätyspaikka. Olisi niin paljon helpompaa vain heittää kaikki isoon mustaan säkkiin ja kantaa sekaroskikseen koiralenkille mennessä. Mutta ei. Sitä pitää toimia oikein.


Laitan tähän nämäkin, vaikka tulevat vasta myöhemmin poistoon. Tulevat kuitenkin, kun määritysoppaitakin on kertynyt. Tuo tattikirja on kyllä enemmänkin keittokirja.

5 kommenttia:

  1. Onko tuo Viikatteen CD:ssä kolme eri levyä, noilla kolmella eri nimellä?
    Jos on niin, meille kelpaisi se, jos et ehtinyt laittaa sitä jo kiertoon. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Yksi levy, 16 biisiä. Olen saanut niitä lahjaksi kaksi, joten tämä toinen lähtee kiertoon. Varaan sulle.

    VastaaPoista
  3. Repu, pahoittelut, netin syövereistä saadun tiedon perusteella oltiin hätäisiä :( Meillä kuulemma onkin jo tuo levy olemassa, autossa.
    Joten jos saan vielä perua, niin "vapauttaisin" sen jollekulle toiselle Viikate -fanille.
    Anteeksi.

    VastaaPoista
  4. Tottakai saat vapautusen. Eiköhän Viikate johonkin niitä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.