tiistai 22. elokuuta 2017

Nyt loppu saarnoille


Se on uskomaton etu, kun saa nautintoa tuosta ulkomaailmasta. Pitkä lintuhelminauha lensi juuri taivaanrannassa ja täytti minut riemulla. Se on syksy ja muuttoaika ihan kohta taas. Vaikka itse istun tiiviisti täällä sisätiloissa, muut pääsevät matkustelemaan. Eihän se matkanteko pelkkää nautintoa ole, mutta aina siihen liittyy sellainen kupliva ilon tunne jossain kaikkien vaikeuksien alla. Minunhan piti reppureissata koiran kanssa koko ajan, mutta enpä ole kertaakaan vielä moiseen sortunut. Joku on täällä useinkin muistanut huomauttaa, että tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla, kun olen suunnitelmiani julkituonut. Mutta sekin on tie. Ja jos ei ikinä ole suunnitelmia, tuskin tulee mitään tehtyäkään. Edelleen pidän mielessä reppureissut.

Tänään on pakko mennä käväisemään ihmisten ilmoilla, täydentää ruokavaroja, kun eläke pamahti tilille. Edelleen tuo Ifolor koukuttaa, joten kaiken muun ajan plaraan kuviani. Paksuja kirjoja ja lukemattomia kalentereita teen, joten ei ihme, että saan noita huippuasiakkaan alekuponkeja. Mutta on niitä kiva suunnitella ja toivoa, että saajatkin tykkäävät. Joskus väittävät tykkäävänsä.

Muutama kirja ja neule on kesken ja kohta alkaa syksyn kurssit ja se kuntosalikin odottaa. Sovitaan, että huomenna dumppaan sen verran kipulääkettä, että voin mennä. Sitten joku vielä kyselee, miten saan ajan kulumaan. Itseasiassa aika kuluu ihan itsekseen, ikkunasta uloskatsellessa, lintujen lentoa ihaillessa.

Tänään on hyvä päivä, onnekas olo.

5 kommenttia:

  1. Repu peukaloiseksi peukaloisen paikalle tahtoo, hanhen selässä maailmalle?
    Kaikki tiet vievät Roomaan eli kohdataan.

    Hyvin jännää!, sanoi Routalempi.

    VastaaPoista
  2. Onko sulla reppu, jossa kuljetat koiraa? Se ois kätevää.

    VastaaPoista
  3. Yodalla on reppu, jossa sitä voidaan kuljettaa.

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva pihlajasta. Pihlaja on minulle rakas puu. Kesän etenemistä tulee seurattua sen vaiheista. Nyt marjojen punehtuessa alkaa syksy vääjäämättä kolkutella.

    VastaaPoista
  5. Pihlaja on aina ollut minunkin lempipuu.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.