sunnuntai 6. elokuuta 2017

perjantai 28.7.17 ja lauantai 29.7.17 - rock, rock


Matkan päämäärän saavutin perjantaina. Viimeiset kaksi yötä vietin tässä mukavassa hostellissa. Synttäriseurani saapui myös paikalle.


Majoituttiin rauhassa, syötiin ja suunnistettiin Väinölän  niemelle,


jossa Kuopiorock oli jo käynnissä. Battle Beast jäi ikävä kyllä näkemättä, mutta olihan siellä kaikkea muuta.





Ja vähän keskiyön jälkeen seurani otti sen virallisen synttärikuvan eli minä ja Dave Mustaine. Dave oli tosin vain screenillä kuvassa, mutta samassa paikassa oltiin. (Poikani sanoi, että minut oli helppo tunnistaa kuvassa isoista korvatulpista. Minä pidän keikoilla korvatulppia ja ihmettelen, miten vähän yleisö turvaa kuuloaan. Ja oli Davellakin tulpat.)


Hyvin siis alkoi synttärit


ja hyvin jatkui aamulla fresitan ja mansikoiden kera.


Aamupalan jälkeen takaisin keikkafiiliksiin.


Jokunen ylläriesiintyjäkin oli



Mutta hyvin seurattiin etukäteissuunnitelmaa.





Kolmella lavalla tapahtui ja keikat meni osittain päällekkäin, mutta ehdittiin silti syödä ja juodakin jokunen olut ja lonkero. Pääpaino oli kuitenkin musiikissa, joten mitään särkyä tai kivistystä ei esiintynyt koko aikana.


Aurinko laski, ilta pimeni


ja päätimme lopettaa Rautiaiseen. Jäi siis Haloo Helsinki näkemättä. Paljon muutakin jäi kuten Kaija Koo ja Red Dragon. Yhden neulovan ihmisen tapasin kyllä.


Mutta otetaanpas palkintojenjako:

Ensimmäinen kisa, jossa vihjeenä oli painonnousu:
grilliruokaa etenkin rockissa ja jonkinlaisia perinneruokia pitkin matkaa, punaviiniä sekä ensimmäisinä että viimeisinä päivinä. Tokihan meillä oli hostellissa myös punaviiniä iltojen iloksi - ja kun kaikkea ei jaksettu juoda, otin vielä kotona lasin ja toisenkin. Oluttakin rockissa nautittiin ja niitä suolaisia paljon. Joten kaikki asiaa sivunneet ovat palkintonsa ansainneet eli jotain pientä saavat Sus, Sohvan Emäntä ja Saga. Sus laittanee osoitteensa spostiin repukoin at gmail.com. Possu, joka meni totaalisesti metsään, saa lohdutuspalkinnoksi suklaalevyn, jota ei tietenkään voi syödä.

Toisessa kisassa jaetaan kaksi palkintoa lähimmäs arvanneille eli Susannalle ja Possulle. Possulle on siis tulossa neljä palkintoa, kun ne tasalukupalkinnotkin on vielä lähettämättä.

11 kommenttia:

  1. Hirmu kuitti Possulle;DDDDD
    Megadethin Youthanasia ja Conutdow... ihan parasta ysärimättöä, asennerockia. Laitanpa s-postia...kiits=)

    VastaaPoista
  2. Ja kun ihmettelet ettei osoite toimi, niin ota se n pois eli vain repukoi - sorry - sormeni ovat ajatusta nopeampia näillä näppäimillä

    VastaaPoista
  3. Huomasin juuri, ja kas, tajusin ihan itse!! Tässä nyt niin dementoituneita vielä ollakaan:DD

    VastaaPoista
  4. Myöhästyneet synttärionnittelut!

    VastaaPoista
  5. Myöhästyneet onnittelut! Hyviä esiintyjiä.

    VastaaPoista
  6. Jipii! Mä voitin jotain!!! Kivaa postia on niin kiva odottaa. Oikeasti mua ilahduttaa ihan postikorttikin. Sä oot lähettänyt mulle jo tosi monta kertaa vaikka ja mitä ihanaa.

    VastaaPoista
  7. Postia lähtee kohtapuoleen. Possun paketti kyllä kestää, kun se on paisunut.

    VastaaPoista
  8. Myöhästyneet onnittelut.

    Voihan hitsin pimpula. Olisi ollut niin mukava tavata livenä, kun ois vain tiennyt.
    Kai ystäväsi sinut houkuttelivat myös hyppäämään :).

    Siehän olet ihan rauhallisesti ottanut ;). Mie inhoan olutta, lonkkua meni jonkin verran, mutta jägermaisteria kyllä meni XD. Mitä tykkäsit kuopiorockissa tarjoiluista? Me otettiin kebabherkkulautanen. Oli hyvää!

    Meidänkin perjantai oli aivan huippu. haluaisin kelata taaksepäin, että pääsisi uudelleen hyppimään, tanssimaan ja laulamaan. vajaa 20 000 askelta tuli tuona päivänä.

    VastaaPoista
  9. Olisi pitänyt etukäteen mainostaa ja sopia treffit. Olisi ollut kiva nähdä.
    Minä en tykkää juoda vahvoja, kun haluan mieluummin juoda paljon määrällisesti. Matkoilla kyllä olen aika raitis, kun en halua tuhlata aikaa krapulaan ;) Perjantain kebablautanen oli ihan ok, mutta lauantain pekonihampurilainen huippu. Katsottiin anniskelualueen pöydästä hyppääjiä, mutta ei meistä kukaan halunnut. Askeleita tuli molöempina päivinä huimasti, yli 30 000. Johtuu siitä, että minä en pysy kuunnellessa paikallani :)

    VastaaPoista
  10. En miekään nyt montaa juonut, vaan sopivasti. Seuraavana päivänä ei ollut krapulasta tietoakaan.
    Mutta ajattelin, että kerrankin kun pääsee juhlimaan isännän, pikkuveljen ja parhaan ystävän kanssa, niin pitää irroitella. Mie yleensä lonkuista yms saan päänsäryn, mutta kirkkaista yms ei mitään tule, niin sen takia noista nautin enemmän.

    En miekään pysy paikoillaan musiikkia kuunnellessani. Mie hypin ja pompin ja yritin isäntääkin saada eläytyy, mutta se on kyllä sellainen rautakanki, että ei varmasti XD.

    Hitto, tuo hampurilainen olisi pitänyt maistaa. Sitä mietin pitkään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.