perjantai 25. elokuuta 2017

Onko kaikki muutos edistystä?


Potemiseni kehittyy. Kävin tänään hakemassa antibioottikuurin, kun bakut ovat löytäneet minut. Oli taas äärettömän ystävällisiä, mukavia, ammattitaitoisia, helläkätisiä, huumorintajuisia sairaudenhoitohenkilöitä. Yksi töykeähkö mies neuvonnassa ei riittänyt muuttamaan mielipidettäni hoitohenkilöistä. Jos en olisi pipi, olisi kiva sairastaa. Nyt vähän nyppii, mutta näillä mennään. Kivasti menee viikkoja potemiseen juuri kun ostin sitä kuntosalia kolme kuukautta.

Sain tyttäreltäni ihanan koiravauvakuvan. Hänellä on nyt vihdoin se, jota on pitkään odottanut eli toinen koira. Kunhan tästä tokenen, menen katsomaan. Nyt tyydyn hipsuttelemaan kotona. Illalla olisi ollut hieronta, johon luulin kykeneväni menemään. Ei onnistu. Pitää peruuttaa

Hyvä puolihan tässä on, ettei ruokahalu ole mennyt vaan voin tympääntymistä kompensoida mässäyksellä. Jokainen tekosyy on hyvä syy syödä yli tarpeen.

6 kommenttia:

  1. Joo, ruokahalu ei kumma kyllä katoa mihinkään =).

    VastaaPoista
  2. Uih miten upea foto!! Paranemisia...

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista sinulle! Sairaana pitää syödä sitä, mikä maistuu. Painonhallintaa voi miettiä sitten, kun on taas terve.

    VastaaPoista
  4. Virvon varvon tuoreeks terveeks! Pidä huolta nestetasapainosta ja todellakin syö kun maistuu. Kehosi tarvitsee ravintoa tervehtyäkseen.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kauniista sanoista kaikille.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.