torstai 16. marraskuuta 2017

Aidan seipäistä


Asiaa: Muistiko pätkii? Ensimmäisen kerran vuosiin unohdin, että tänään on uuden viinin päivä. Kestän kuitenkin tämän ajatuksen.

Höpöhöpöä: Pitäisi vääntää tämä elämä uudella raiteelle, mutta nuo vaihteet taitaa olla ruostuneet niin pahasti, että samaa rataa vain painelen. Kysehän on niin normaalista ja luonnollisesta asiasta kuin terveys ja hyvinvointi, ruoka ja liikunta. Kun on näitä iho-allergia-väsymysoireita, joita voisi yrittää hoitaa pienillä muutoksilla, niin mitään ei tapahdu, kun niiden pikkuvaivojen kanssakin voi elää. Ärsyttävää, kun on niin saamaton. Mutta ei ärsytä tarpeeksi, ei niin paljon, että tekisin jotain.

Seliseli: Tässä on nyt siis negatiivista ja ilman mitään oikeaa asiaa olevaa valitusta. Mutta vastuu tässä blogissa on lukijalla. Kirjoittaja ei ota mistään mitään vaan neuloo pari kierrosta ja menee ihan vain nukkumaan.

4 kommenttia:

  1. Äänestystulos tähän mennessä näyttää pahalta. Ei riitä enää puolennyöhön valvominen, vaan joutuu valvomaan kolmeen asti!!!

    VastaaPoista
  2. ;) Vielä ehtii äänestää. Koeta värvätä äänestäjiä, ettet joudu valvomaan kohtuuttomuuksia.

    VastaaPoista
  3. Vaalikampanja!! Aouuu!
    suostun esittämään lahjottavan roolin, paras tarjous voittaa ääneni.

    mitä?
    pitäähän nyt hyvässä blogidraamassa konna olla
    suomalainen rehellinen roisto.

    ;D

    ja iso paha susi pysyy aisoissa kun on veli ponteva.;)

    VastaaPoista
  4. Onneksi minun ei tartte osallistua tuohon kamppailuun, noudatan vain enemmistön ääntä - tai en noudata, jos siltä tuntuu - minun blogi ;D

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.