perjantai 10. marraskuuta 2017

Tänään - eilen - huomenna


Tänään on kostea aamu. Litimäräksi kastuin Koirapojan kanssa aamulenkillä. 


Tänään on noita Possun kaipaamia kolotuksia. Olin eilen siellä senioriliikunnassa, ohjattua kuntosalia eli yhteinen alkuverkka ja loppuvenyttely. Kuntosaliaika on vain puoli tuntia, joten vedin täysillä. Nyt on selkäni jäykkä, selkä, joka ei oikeastaan koskaan kipeydy. No, tänään on pilatesta, josko se vetreyttäisi. Eilen onnistuin asettautumaan miesten joukkoon siellä senioriliikunnassa. Miehet tyytyivät mutisematta siihen, että vein heidän paikkansa. Pilateksessa käy lähinnä naisia, joten tänään varmaan vien taas jonkun "oman" paikan.

Eilen sitten uidessa (kun uimaan pääsee samaan hintaan, käyn sen puolitoista kilometriä aina uimassa, vaikka aikaa menee - eikös eläkeläisellä ole aikaa tuhlattavaksi...) sykemittari näytti kahtasataa. Rupesi epäilyttämään, joten, kun olin menossa kauppaan, vein mittarin kaikkine tykötarpeineen kellotohtorille. Nyt on mittarissa uudet patterit ja sykevyökin uusittiin, kun entinen ei kuulemma antanut mitään elonmerkkiä. Kellon patterit vielä pelitti. Minä niin tykkään tuosta Polaristani. Ostin sen reilu seitsemän vuotta sitten itselleni synttärilahjaksi ja hyvin on pelittänyt. Minusta on kiva mittailla kaikenlaista. Ja kyllähän se antaa puhtia, kun kesken kaiken vilkaisee mittariin ja toteaa, että leposyke lähestyy.

Mittailusta puheenollen, mitens tuo paino. Jos uimahallin mittari näyttää 78,8 ja kotimittari illalla 79,1, niin onko se aamuinen 80,1 se oikea paino?


Ostin eilen kirpputorilta kympillä koirankusetustakin, mutta jotenkin se ällöttää. Pitää kokeilla, josko pesu veisi ällötyksen mennessään.


Ostinmyös talvikenkiä, uusia, kun keväällä ne entiset heitin roskiin, kun pohjat oli puhki. Kuomat oli tarjouksessa, lasten malli tietenkin. Onneksi lapsilla on nykyisin niin suuret jalat, että suurimmat käy minullakin. Naistenmalli ei minulle sovi, kun siinä tuo kärki kapenee liikaa. Eikä aikuisten malleissa ole tuollaisia perhosia. Ja sitten tuhlasin ihan kunnolla eli ostin Sievit. Pääsen kokeilemaan, pitääkö pohja oikeasti. Nyt on sitten luototkin käytetty, mutta onneksi juurekset on halpoja. Paljon juureksia, pikusen lihaa, pataan ja uuniin, eikä nälkä pääse yllättämään. Ja painosta päätellen, ei ole tähänkään mennessä päässyt.

Nyt sitten taas liikkeelle. Pilatesta, uintia, ystävä. Häiriköin yhtä entistä vesijuoksukaveria ja sovittiin tapaaminen tälle päivälle museoon. En edes esittänyt kuntoilua, kun hän on niin monta kertaa perunut viime hetkellä. Ilmeisesti kuntoiluallergia. Menee tämä aika kaikenmaailman juoksuihin. Josko huomenna lähinnä kotona olisin. Sunnuntaina on tytön koirien hoitoa. Menevät Tallinnaan. Kukaan ei arvaa, mitä tekemään. -- Leffaan, kun siellä on yksi hienompi leffateatteri, sellainen, mitä ei Suomessa vielä ole. Yritän kerjätä, että toisivat punkkuakin.

3 kommenttia:

  1. Kokoajan Repuudun;D eli minä kans tykkän mittailla, laskea keskiarvoja, etsiä kaavaa vaikkapa hedelmäpelin kuvioista, yatsin satakertaa joskus pelasin ja laitoin kaikki tulokset ylös, hain oikeaa pelitapaa. Ja ostaa itselle synttärilahjoja, saa ainakin mitä haluaa;D
    Sekä leveälestinen olen. Ja juuri ennen blogin avausta lähetin s-postia ja tarjouduin tuomaan punkkua Tallinnasta kun käyn vuoden alusta, voiko mennä enempää kohdilleen, ihan pimeetä.... .
    Kovin oli märkää täälläkin eilen. Se on nyt Possunkin myönnettävä että pimeä ja märkä on kesä!! Hihiiii...

    VastaaPoista
  2. Kyllä olet kauniit kengät ostanut , kevyitä askeleita! Toivottavasti takki muuttuu mieluisammaksi tai sitten tuunaat sen jollakin asusteella tms.

    VastaaPoista
  3. Punaviini aina ok.
    Kengät kyllä tarttis vähän talvempaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.