tiistai 14. marraskuuta 2017

Saa sanoa mielipiteensä


kirjallisen joulukalenterin luukkujen aukaisuajasta, koska kyseessähän ei tietenkään ole mikään viaton huvi vaan tiukka kamppailu. Äänestystulos voi vaikuttaa ajankohtaan tai olla vaikuttamatta. Itse suosisin tuota perinteistä puoltayötä, mutta se tuppaa aiheuttamaan aiheetonta valvomista.

Possu komensi ulkoilemaan, mutta neuleet temppuilee ja ne pitäisi saada valmiiksi. Koirapoika kyllä minua vähän ulkoiluttaa joka päivä.

Kävin kampurillani tänään. Kyllä se piristää ja antaa ryhtiä Kampuri antoi ymmärtää, että tiheämpään voisi käydä, jos lyhyttä tukkaa pitää. Viimeksi kävin kesä-heinäkuun vaihteessa. Ehkä kampuri on oikeassa. Mutta kun se ei ota rahaa, niin onko noloa käydä usein. Yritän hänellekin jouluksi sukat saada, joten jatkan neulomista vielä hetken ennen kuin on uniaika.

17 kommenttia:

  1. Aboriginaalien uniajastako puhut? Siellä on mukava käydä, paaaljon tapahtumia;)
    Mulle käy mikä aika vaan sillä kun ei ole rytmiä niin joskus osuu, joskus ei.
    Hiuksia on kyllä kiva leikkuuttaa useammin ja jos pyytää käymään niin käytävähän se on, vie vaikka kaffeepaketti? Kukkia? Punkkua? Ei ole tullut sulle mieleen että olet sellainen persoona että haluaa siksikin tavata? Tunnen muutama ja joskus teen tikusta asiaa et vain saan tavata tyyppejä=)

    Ruokapankissa on kiva tyyppi joka leikkaa hiukset kahdella eurolla!! ei jaksa työkseen sitä tehdä selän takia mut haluaa pitää ammattitaidon yllä eli kolmasti viikossa muutaman tunnin. On sen verran hyvä että tarjosin: -Kyllä nyt ainakin femman heitän niin sanoi laittaa ylimääräiset sitten "firman" kassaan ;DD
    Jotkut vain haluaa tehdä, ei siitä aina rahaa tarvi saada, joskin ymmärrän pointtisi, et itse ehkä halua tuntea jääväsi kiitollisuuden velkaan tms? Vähän samaa ajatusta oli siinä et tarjosin ylimääräistä mutta ajattelin tarkemmin ja hänen palkkansa on se et pysyy se amm.taito, pakko hyväksyä ja olla onnellinen kun saa leikkuutta useammin kuin kahdesti vuodessa mikä olisi mun normi, sen verran kallista puuhaa liikkeessä.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Klo 21?

    Vai onko joillakin silloin lasten nukkumaan laittoaika?
    Perustelu: siihen aikaan luultavimmin kaikki/suurin osa olisi "vapaalla" ja pääsisi koneen ääreen.

    Arvausaikaa klo xx asti - Sinä saisit päättää sen.

    VastaaPoista
  4. Lisäsin noita aikoja eli nyt vain sivupalkista äänestämään.

    VastaaPoista
  5. Niin ja kyllä heti tuli aboriginaalien uniaika mieleen. Se on minua aina kiehtonut.
    Kampuri on lasteni isän sukulainen eli melkein siis mullekin sukua.

    VastaaPoista
  6. Minun mielestäni kommentoinnin voisi jättää näkymättömiin vaikkapa vuorokaudeksi. Silloin jokainen saisi mahdollisuuden arvata ajasta riippumatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sillä olisi vaikutusta koska ensimmäinen oikein arvannut saa pisteen. Tulee aikoja jolloin en ole koneen vieressä joten aikaa jää. Ja voinhan minä muutenkin sitä arvausaikaa antaa.

      Poista
  7. Kerran koin vaipuneeni uniaikaan noin vartiksi. Keskellä jyväskylää, siis irjaimellisesti siinä Kompassin päällä )joka on kauppa- ja asemakadun risteyksessä). Kaveri soitti didgeridoota ja se oli tosi hyvä siinä. Minä taasen olin yliväsyneessä tilassa ja putosin hetkeksi. Kun heräsin, tunne siitä että olin käynyt jossain todella kaukana,syvällä, korkealla jne oli todella voimakas. Erittäin mielenkiintoinen kokemus.

    VastaaPoista
  8. Mielestäni ajankohdalla milloin tulee, näkyykö vastaukset ym ei ole väliä kunhan kalenteri tulee tänäkin vuonna. ( Anne)

    VastaaPoista
  9. Yritin äänestää, mutta vastaus ei näy. Klo 21 noista vaihtoehdoista. Mutta Possu ehdottaa itse, että entäs jos luukku aukeiskin joka päivä eri aikaan. Eli ois yllätys kaikille, koska aukee! Siinä ois enemmän jännitystä! ;)

    VastaaPoista
  10. Hieno idea Possulta. Vuorokaudessa on 24 tuntia ja joulukalenterissa 24 luukkua eli jokainen luukku voisi aueta eri aikaan.

    VastaaPoista
  11. Jouduin tekemään uuden kyselyn, joten nyt uudestaan puhtaalta pöydältä. Miten minusta tuntuu, että otatte tämän ihan liian vakavasti.

    VastaaPoista
  12. Possu ottaa vakavasti, kun äänestyskone ei ota vastaan Possun äänestyksiä! :/

    VastaaPoista
  13. Mitähän Possu on äänestänyt? Ja mistä Possu tietää, ettei pääse äänestämään? Siellä on nyt yksi ääni satunnaiselle, ei muita, kun ne muut oli siinä vanhassa.

    VastaaPoista
  14. Possulle: äänestä ja lataa sivu uudelleen niin se ääni näkyy.
    Kovin on vakavaa juu;D mua jännittää nyt kun tajusin mistä on kyse, ensin olin ihan pihalla että mitä ne meuhkaa ja mistä, hitaasti mutta varmasta ymmärryksen valo levisi ja kiva kun on kalenteri tulossa!!

    VastaaPoista
  15. Siis täh? Oli oikein äänestyskone ja Pöllö ei huomannut mitään.
    No Pöllö mikä Pöllö. Oli niin huolissaan Sue'n paketista ja langoista, ettei huomannut mitään.
    Menen siis äänestämään.

    Possun ja Sagan idea oli hyvä. Kannatan sitä jos voi.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.