maanantai 13. marraskuuta 2017

Maanantai


Ihmettelin, kun ei oikein irtoa mitään. En viitsinyt mennä espanjan kurssillekaan, kun nukuin suht myöhään. Selitin itselleni, että luen sitten täällä kotona. Heti kun oli liian myöhäistä lähteä, totesin, ettei huvita kotonakaan lukea - eikä huvita muutakaan. Mutta onneksi sitten tajusin, että sehän on maanantai! Ei maanantaina kuulukaan huvittaa. Maanantain vain annetaan vaipua unhon yöhön. Sopiva päivä hoitaa pakollisia velvollisuuksia pitkin hampain. Olisko joku innostunut kirjallisesta joulukalenterista? Jos vahteeksi syventyisin mammuttiperheen seikkailuihin näin hyvissä ajoin. Ajastaisinko vaihteeksi aamuviideksi, niin yökyöpeleiden etulyöntiasema olisi uhattuna? Minäkin haluan joulukalenterin! En halua kuvakalenteria, kun ne on aika sellaisia, en halua suklaakalenteria, kun en suklaasta niin välitä. Haluan jonkun krääsäkalenterin. Menen seikkailemaan netin ihmeelliseen maailmaan, josko löytyisi joku outo joulukalenteri, jotten joudu turvautumaan lasten lelukalentereihin. Tietääkö joku jonkin?

6 kommenttia:

  1. Joulukalenteriasi jo odottelen :D Ehkä sen arvailun voisi tehdä niin, että kommentit eivät näy ennen kuin seuraavana päivänä.

    VastaaPoista
  2. Joo joo joo joo! Vaikken mä mitään koskaan arvaakaan oikein, mutta tarinaa on niin kiva lukea ja aina voi silti yrittää.

    VastaaPoista
  3. Joulukalenterisi on ihana. Monasti olin vain auttamattoamsti myöhässä.

    Aamu unisena, mutta ei niin yökyöpelinä (kun pitää herätä toihin) ehdottaisin kalenterin julkaisuajaksi alkuiltaa 😄.

    VastaaPoista
  4. Mulle ei joulu tule ilman sun joulukalenteria. Jos luukku aukeaa klo 5 aamulla, mulla ei oo mitään mahiksia. En pysty heräämään aikaisin ja oon usein aamuisin huonovointinen. Joko oon sängyssä tai keskityn ihan vaan hengittämiseen ja elämiseen. Kannatan Laiskiaisen ehdottamaa luukunaukaisuaikaa!
    Löysin netistä kosmetiikkajoulukalenterin, joka maksaa 99. 90 euroa. Aino haluaisi sen, mutta en luvannut ostaa.

    VastaaPoista
  5. Minä löysin useita kosmetiikkakalentereita ja myös teekalentereita. Taidan ostaa sellaisen teejutun.
    Ilta on kyllä hankala aika kalenterille. Silloin raahataan päivä perässä koko ajan. Mutta onhan tässä vielä aikaa miettiä. Pitänee laittaa äänestys ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.