perjantai 21. syyskuuta 2018

Parempi aamu


Olen ollut vähän huonossa hapessa tässä useamman päivän, jopa niin huonossa, että ajattelin tilata ajan tohtorille. Sehän auttoi. Nyt on ihan ok olo, eikä tartte tilailla. Uhkailu toimii silloinkin, kun uhkailee itseään.

Olen oikein syventynyt tähän minimalismipeliin. Joudun retkeilemään sitten rankkasateissa, kun nyt ei näköjään tule moista harrastettua. Mutta kun tämä syyskuu on loppu, on kotona väljää, hyvä fengsui, kun ei tavarat pursua joka paikasta. Olen nyt vähän etukynnessä, kun sukelsin noiden lehtien joukkoon. niiden poistaminen kävi sutjakkaasti, kun en yhtään miettinyt, haluanko, tarvitsenko, pitäiskö säästää. Jotain taitaa vielä olla jossain, mutta laitan nekin menemään, kun törmään niihin.

Minulla on myös pari pokaalia ja jokunen ruusuke, kun Koirapoika joskus kävi näyttelyissä. Niistä haluan eroon, kun ovat aina tiellä. Mutta onko velvollisuuteni pitää ne? Sitä rupean tässä miettimään. Onko muuten joku muu oikeasti pysynyt mukana?

7 kommenttia:

  1. Kysy Koirapojalta tarvitseeko mitaleja ja ruusukkeita säilyttää. Koirapojallahan on tarkka ja aina oikeaan osuva nenä. Meilläkin vähennettiin yhdet sortsit, kun eivät kestäneet pesukonetta. Isäntä nimittäin pakkasi kesävaatteita säilöön ja syysvaatteita käyttöön. Tänään on kesän viimeinen päivä sanoi sääennustaja. Muuten meillä ei mikään vähene, lankaa kyllä kuluu sitä myöten kun uutta ostetaan. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kalanmaksaöljy on hyvä lääke - tuli tuosta Repun tohtoriajan tilaamisen ajattelun parantavasta voimasta mieleen :)
    Tästä on jo useita vuosia kun oli semmoinen väsynyt ja vetämätön olo, mikään ei huvittanut. Päätin ostaa pullon kalanmaksaöljyä. Ajattelin, että eihän se nyt enää niin pahaa voi olla, kuin silloin lapsena, kun muori sitä aamuisin lähes väkisin syötti.
    OLI SE. Mutta auttoi. Yhden lusikallisen siitä pullosta otin. Mutta joka kerta kun jääkaapissa sen pullon näin, niin kummasti piristi. Ei väsyttänyt yhtään. Heti teki mieli lenkille; lenkkitossut jalkaan ja menoksi :) Siihen loppui väsymys ja vetämättömyys kun pullo oli jääkaapissa.

    Mitä taas tavaroiden vähentämiseen tulee. Yritin vaivihkaa ehdottaa, että jos otettais työn alle tuo keittiö. Sain vastaukseksi, että "se huolehtii siitä, joka ruuankin tekee". Eli siis AM. Ei ole sinne mulla asiaa...

    Älä aja itseäsi piippuun tämän homman kanssa, Repu! Muista, että sun tavarat, sun säännöt ja ketään muuta ei tarvi miellyttää :)

    VastaaPoista
  3. Ei hätää piippuuntumisesta, mutta ehkä harkitsen kalanmaksaöljyä kunhan euroonnun jonain päivänä.

    VastaaPoista
  4. Lueskelin pitkästä aikaa blogiasi, hienoa minimalismia!! Vinkkinä voisin sanoa että noita kirjoja, ainakin osaa niistä, kannattaisi tarjota divariin, voisit euroontua siinä samalla?

    Oikein hyvää syksyä, palaan joulukalenterin aikoihin;)
    T:Sus'

    VastaaPoista
  5. Hyvä että olet nyt jo paremmassa kunnossa!

    VastaaPoista
  6. Onpas kiva, kun piipahdit Sus'. Olen vain niin saamaton, etten oikein pääse divariin asti. Täytynee yrittää. Eurot tekis hyvää.
    Nyt tarkkana lukujen suhteen Possu.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.