torstai 28. kesäkuuta 2018

Leppeä ilta


oli eilen, kun kotiin kävelin. Käytiin viemässä synttärilahjoja iltamyöhällä pitkän päivän päätteeksi. Koirapoikakin on nyt niin väsynyt, ettei ole kiire ulos.


Minulla oli ajatuksena mennä kuntosalille nyt, mutta en jaksa. Jäi yöunet niin vähäisiksi, ettei yhtään mikään innosta. Vien kelloni patterinvaihtoon ja käyn ostamassa ruokatarpeita. Suunnittelen suunnittelevani viikon ruokalistaa ja kokkaavani sitä varten kaikenlaista. Kunhan nyt ensin edes sinne kaupoille tästä selviän. Mutta ei hötkyillä. Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.


Sain minäkin lahjan, kuoret kännyyn.

Josko veisin kuitenkin tuon Koirapojan aamulenkille. Eilen nähtiin laiha kettuäiti tuossa leikkikentän liepeillä, mutta ei ollut kuvauskalustoa mukana. Illalla kotiutuessa näin, kun sama kettu hiipparoi saalistusretkiltään kotiin ja esiin pöllähti lauma pikkukettuja, olisko ollut neljä kappaletta. Se on tämä kaupunkielämä aina yhtä hektistä.

ps. Kommentit tulee. Kiitos neuvoista Pöllö. Minulla oli spostiosoite jo siinä ekassa, mutta ilmeisesti tarvittiin taas uusi suostumus ja ehkä se toinenkin spostiosoite. Mutta nyt pelittää.

8 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että nyt pelittää! Jotain hyötyä mun surkeasta englanninkielen taidosta siis ollut :D

    Mä kävin eilen vaihdattamassa kelloon patterin (meinasin kirjoittaa kellon patteriin...). Ensimmäisessä liikkeessä eivät saaneet kellosta takakantta auki lainkaan "tää pitäis kyllä jättää kellosepän korjattavaksi, mutta siinä menee ainakin kuukausi, kun se jäi just lomalle. Jätätsä?"
    No, mä oon ollut ilman kelloa 6 vuotta, niin ehkä mä pärjään vieläkin, meen sitten kuukauden päästä takaisin, jos en ole löytänyt toista liikettä jossa ongelma ratkeaa.
    Löysin toisen liikkeen, josta kysyin, onnistuisiko heillä, kuin toisessa liikkeessä ei saaneet kantta auki ja sanoivat, että kello voi olla jo pilallakin, jos patteri on valunut, kun on ollut niin kauan käyttämättä... "No puoli tuntia menis, kun me katsotaan"
    Puolen tunnin päästä menin takaisin: ei mitään ongelmaa avaamisessa, ei mitään vikaa sisuksissa, ainoa oli vähän kuivunut tiiviste joka korjaantui silikonikastelulla. Pariston vaihto maksoi 10 euroa.
    Että se siitä kellosepän tarpeesta. Kello käy ja kukkuu. No ei kuku eikä raksuta, mutta käy ja pysyy hyvvin ajassa.

    VastaaPoista
  2. Komeat kuoret sait! Ketun poikasia laumana, on siinä ihmettelemistä. Minä näin parina päivänä oravan polulla, syömässä männyn käpyjä. Sellaista en ole ennen nähnyt, oravia toki usein. Luonto tarjoaa mielenkiintoisia asioita. Muutaman melkein kypsän mustikan olen löytänyt ja syönyt, maukkaita olivat. Ilmeisesti mustikoiden kypsyminen on viikon parin sisällä. Seuraan tilannetta. Aion jatkaa metsäkävelyjä parhaani mukaan.

    VastaaPoista
  3. No mikä on kun ei kommentit tule? Kiersitkö pihalla olevan kiven kolme kertaa ympäri vastapäivään ja viisi kertaa myötäpäivään? Ja sen jälkeen lauloit Fröbelin palikoiden koko tuotannon mummottavien kanssa pihalla niin kovaa kuin ääntä piisas? Sen pitäisi auttaa ;)

    Kokeilepa vielä kertalleen. Poista kaikki sähköpostiosoitteet sieltä
    Asetukset -> Sähköposti osion kentistä ja tallenna, ja tule pois koko sivulta.
    Palaa takaisin sivulle, lisää YKSI sähköpostiosoit kumpaankin lokeroon; eli sekä "Kommentin sähköposti-ilmoitus" että "Lähetä tekstit osoitteeseen" -kenttään.

    Sen jälkeen pitäisi sähköpostiin tulla vahvistuspyyntö (tai kaksikin, en muista varmaksi), se pitää hyväksyä.

    NYT pitäisi toimia. Varmuuden vuoksi rapsuta ja silitä vielä Koirapoikaa :)

    VastaaPoista
  4. Fröbelin palikat väärä, Ellan ja Aleksin koko tuotanto, jo vain toimii;D

    VastaaPoista
  5. No, kokeilen ilman laulua vaihteeksi. Voi olla, että laulaminen karkoitti kommentit .

    VastaaPoista
  6. Sus' kuuli lajitoverin täyden kuun ulvonnan, joten odotellaan seuraavaa täyttä kuuta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.