lauantai 9. kesäkuuta 2018

Minä ja hän...



...käytiin aamulenkillä - oikeastaan minä ja se. Se on taas ihan sekopää. Heti, kun osoitan heräämisen merkkejä, pitää syöksyä ulos. Vaikea olla ottamatta huomioon, kun toinen koko ajan pyörii jaloissa ja vaatii lenkkiä. Kyseessähän voi olla mahaongelmat, eikä lattioiden siivous ennen aamukahvia innosta. Mutta kyseeessä ei ole maha vaan nartut ja niiden jättämät hajut. Aina, lähes aina. (onpas minulla pieni pää ja koiralla pupun korvat- outoa)


Pääsenpähän ihailemaan raikasta aamua ja yhä jatkuvaa linnunlaulua.

Minua jaksaa ihmetyttää ihmiset, joilla tulee aika pitkäksi. Vuorokauden tunnit ei tunnu riittävän mitenkään. On niin paljon kaikkea, mitä tekisi mieli tehdä, mutta pakko on tehdä valintoja. Toki voisin olla tehokas ja ehtiä enemmän, mutta valintana on hetkeen jumittuminen.


Eilen kävin lankakaupassa, kun tarvitsen mustaa ja valkoista. Sinistäkin pitäisi ostaa, kun kampuri tilasi joululahjaksi pitkät siniset sukat. En ostanut. Ajattelin että seiskaveikka tulee joskus tarjoukseen. Pari kerää kuitenkin siihen menee. Mutta nyt voin mustavalkoista tehdä. Lahjuksia pitää muutenkin ajatella, mutta jonain päivänä itsellekin. Alkaa olla valittavana vain rikkinäisiä sukkia. Se on nuo suutarin lapset...


Tässä näpytellessäni ylipaistoin pellillisen mantelileipiä. Hyvälle kuitenkin maistuvat vaikka pinta ruskettui turhan paljon.

Nyt suunnittelen siirtymistä johonkin vaikka neuleen pariin. Tykkään neuloa, etenkin noita kirjoneuleita, etenkin jos teen lahjaksi ja kuvittelen saajan tykkäävän. Onneksi olen hyvä kuvittelemaan.

Joko mainitsin, että olisi paljon, mitä tekisi mieli tehdä - olisi myös paljon, mitä olisi asiallista tehdä.

6 kommenttia:

  1. Koirapojasta Koirapupuksi - siinäpä metamorfoosia kerrakseen=)

    Voist perustaa lankakaupan;D

    Leppoisaa lauantaita vai tarviiko erikseen kehottaa? =)

    VastaaPoista
  2. Mahtavat lankavarastot ja fiksusti suojattu. Onneksi on ihanat tuoksuvat kesäaamut, kun Koirapoika vaati ulos. Minullakin olisi paljon tehtävää, mutta keskityn olennaiseen: Siihen mikä juuri nyt miellyttää. Arkisin siis töihin ja viikonloppuna leppoisaa puuhastelua. Herkullisia leipiä!

    VastaaPoista
  3. Tuo on niin totta minullakin, että on niin paljon asioita, joita haluaisin tehdä. Mikään aika ei riitä minulle. Tänään vietimme kivan retkipäivän Heurekassa. Aamusta alettiin valmistella lähtöä. Nyt kun ollaan takaisin kotona, onkin jo ilta.

    VastaaPoista
  4. On hyvä elää hetkessä, ja tehdä sitä mitä juuri silloin haluaa.

    VastaaPoista
  5. Lankojen suhteen on kuitenkin vuosi mennyt aika hyvin eli enemmän kulutusta kuin hankintaa.
    Tekemisessä on pari muuttujaa:.
    1. usein tekee mieli tehdä monia asioita ja vaihtoehtoja miettiessä onkin päivä jo mennyt ;)
    2. Joskus on pakko tehdä jotain ihan vain velvollisuudesta
    Mutta olen tosi tyytyväinen vapaaseen elämääni

    VastaaPoista
  6. Olen kovin myöhässä kommenttini kanssa, mutta ehkä se vielä tavoittaa.. tai sitten ei...
    Kesäkuun alku on kaikkein parasta aikaa kuulla lintujen yökonsertteja, yölaulajien aikaa. Laulua kuulee varmasti vielä aikaisin aamulla eli jos olet - niin kuin olen ymmärtänyt - aamunvirkku, kuten Koirapoikakin, olette kuulleet myös yölaulajia.
    Nyt juhannukselta alkavat konsertit loppua, kesähän muuttuu muutenkin keskikesäksi ja.... Kohta on taas kevät ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.