tiistai 26. kesäkuuta 2018

Sillä silmällä

Possu lupaili, että pilvistä voisi nähdä jotain tulevaa, miehiä sun muuta, joten olen tiivistänyt taivaiden tarkkailua. En minä siellä kyllä paljon muuta näe kuin tervapääskyjä ja variksia. Johtuneeko siitä, että olen puettuna.


Mutta on tuo pilvien katselu ihan yhtä hyvä tapa kurkata tulevaan kuin muutkin ennemerkit.


Mustikkasadosta voisin ennustaa sen verran, ettei ainakaan tästä kannata lähteä etsimään marjoja.
Mansikat pitäisi kuulemma ostaa just nyt. En ole hintoja seurannut, mutta jos tänään ehdin kaupoille, pitää vilkaista. Kaupoille olisi mentävä, kun kelloni on kuluttanut taas patterinsa. Kelloa tarvitsen, jotta sykevyö voi lähettää tietoa nähtäväksi. Kävin eilen aloittamassa taas kuntoilun pilateksen ja uimisen kera ilman sykettä. Nyt notkoselkä kipuilee keskikehotreenien seurauksena. Ei siis hukkaan mennyt.

Ärsyttävää tuo, kun kommentit ei enää tule spostiin. Pitäisi muistaa, montako kommenttia missäkin jutussa on, jotta blokkaisi uudet. Toisaalta kommentteja on kuitenkin aika vähän, joten viimeisimmät muistaa. Pitää vain toivoa, ettei kukaan vanhoja kaivele.


Nyt neuleiden ja telkkarin pariin. Casualty aloittaa nykyisin päiväni. Ja tänään mummoilu lopettaa.

ps. lupaukset on tehty rikottaviksi - painosta puhun - juhannus näkyy.

8 kommenttia:

  1. Upea tuo eka kuva! Sinä olet kyllä mahdottoman taitava valokuvaaja. Minä en osaisi ottaa noin hienoa kuvaa, vaikkeivät kädet edes tärisisi. Kännykällä ja tabletilla onnistun saamaan jonkunlaisen räpsäsyn. Siihenkin tarvitsisin kolme kättä: kaksi pitelemään laitetta ja kolmanne laukaisemaan kameran.
    Onko kukaan saanut selville, miksei uusista kommenteista tule enää ilmoituksia sähköpostiin? Tosi ärsyttävää!

    VastaaPoista
  2. Vau, on kyllä tosi hienoja kuvia!!

    Ja olikin hyvä tietää, ettei muillakaan tule enää kommentit sähköpostiin. Olen sitä vähän ihmetellyt, mutta se ei siis johtunutkaan minun tekemistä muutoksista :-)

    VastaaPoista
  3. Minä sain jonkinlaisen ratkaisun tuohon kommenttiongelmaan, kun selvittelin toista ongelmaa (otsikkoon ei kannata laittaa <3 -merkkiä, ihan vaan vinkiksi)

    Eli itse tein näin:

    Asetukset -> Sähköposti
    Ja oma sähköpostiosoite molempiin kenttiin, sekä "Kommentin sähköposti-ilmoitus" että "Lähetä tekstit osoitteeseen" -kenttään.

    En ole varma, onko tuo oikea tapa/ohje, mutta tuolla konstilla olen vihdoin viimein saanut ilmoitukset päivityksiin jätetyistä kommenteista tulemaan sähköpostiini.

    VastaaPoista
  4. Kiitti Pöllö! Tein muutokset ja sain sähköpostiini viestin, jossa hyväksyin muutokset. Katsotaan, miten käy. Joten nyt vain odotan kommentteja blogiini...

    VastaaPoista
  5. Minäkin kokeilen Pöllön vihjettä.
    Mitä kuviin tulee niin nykyisin kännyllä lähinnä kuvailen. Tuossa on ihan kelpo kamera.

    VastaaPoista
  6. Ai niin joo, unohdin sen, että se pyytää jotain hyväksymistä, mä raukka en oikein edes ymmärtänyt kunnolla mitä se haluaa.... *nolo*

    VastaaPoista
  7. Noista sinun kuvaamistasi pilvistä voisi varmaan ennustella kaunista ja kevyttä tulevaisuutta sinulle :D Ajattele positiivisesti; kyllähän tuo painosi edelleen on alempi kuin silloin kuin aloitit nykyisen laihdutuskuurisi. Juhlapyhinä on sallittua hieman repsahtaa. Nyt vain jatkat aloittamaasi kuntoilua. (Luvattu kannustuspuhe :D )

    VastaaPoista
  8. Kiitos kannustuksesta Saga. En minä tuosta painosta surua kanna, kunhan ihmettelen luonteeni heikkoutta. Mutta olenhan hyvä aloittamaan aina uudestaan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.