lauantai 30. kesäkuuta 2018

Tekiskö Possut...


...ja laittais vain kuvat


vai lisäiskö ihan tekstiä ja selityksiä tyyliin "tässä kuvia meidän pihalta, jossa ahkerat mummot (en siis minä) hoitelee kukkia kaikkien iloksi.


Tosin nämä kukat on Luonnotar kylvänyt ja kasvattanut meidän kaikkien suureksi ihmetykseksi ilman ihmisten apua.


Kettuja ei ole nyt näkynyt, eikä mustikkasadosta näytä tulevan kovin hääppönen meidän huudeilla. Mustikkametsien, kettujen  ja kallioiden lisäksi meillä on tällaisia sodanaikaisia rakennelmia, joiden päällä kulkee mukavia, rauhallisia polkuja. Koirapoika yrittää väkisin aina ohjata lenkit tänne, kun tietää saavansa juosta irti. Joskus siellä voi liikkua joku muukin koirankusettaja tai maastopyöräilijä, mutta yleensä ei ketään. Toistaiseksi on ollut onnea, eikä Koirapoika ole törmännyt kehenkään vieraaseen.


Pilviä olen tietenkin kuvaillut. Se on loputon ilo. Nytkin ukkospilvet kiertelee taivaanrannassa, mutta meidän sateet on taas ohi. Sadekaudella olikin komean tummaa taivasta.


Olin eilen illalla naapurissa maistelemassa erilaisia kermaliköörejä, pakastin mansikoita ja kokkasin ensi viikon ruokia. Tänään raahasin itseni kuntosalille ja uimaan, enkä lähtenyt enää mihinkään vaikka olin alustavasti luvannut mennä ompeluseuraan. Vähän noloa tällainen laiskuus, mutta jos huomenna sitten uusin innoin. Olisi itsellekin ommeltavaa, mutta ennen kaikkea olisi tehtävä mummotettavalle synttärikirja, jonka aloittaminen tökkii pahasti. Eihän siinä muuta kuin toimeen. mutta ei kait just nyt. Eihän? Potteria on kivempi lukea.

5 kommenttia:

  1. Miten onkin niin, että touhukkaan päivän päälle ei enää mitenkään jaksaisi lähteä mihinkään? Luonto tarjoilee ihania kukkia ympärillämme ja osa niistä myös tuoksuu suloisesti. Lukeminen on aina koukuttavaa! Olen jakanut päiväni niin, että vuoteessa luen joka päivä ja muutoin yritän neuloa, paino sanalla yritän...

    VastaaPoista
  2. Minä nukahdan, kun luen sängyssä :)

    VastaaPoista
  3. Upeita pilvikuvia! Niitä voisi kuvailla loputtomiin.

    Toivottavasti ketut tulee takaisin. Meillä ei ole näkynyt vähään aikaan. No, onneksi pihalla pörrää pari jänistä ja varis veljekset.

    VastaaPoista
  4. Ei Repu uskaltanu tehä Possuja. ;) Tais pelätä, että Possu tulee ja pilaa kuvat hölmöillä teksteillään ;D

    VastaaPoista
  5. Laitetaan Possulle kotiinpaluutehtävä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.