keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Joutavaa höpötystä

 

Rauhoittavan harmaata on ympäristö. Muutamia sadepisaroita ropisee ikkunaan. Mukavan rauhallista oli aamulenkillä. Tosin Koirapoika käy kierroksilla. Nartuilla on tärppipäivät, joten Koirapoika kulkee nenä maassa silmät kiiluen puolijuoksua paikasta toiseen ja jumittuu sitten nuolemaan jotain paikkoja Kiinaan asti. Kait se on hyvä, että vanhuksella on jotain aktiviteettia.
---
Näin, muuten, unta Koirapojastakin. Mentiin leffaan yhden ystäväni kanssa ja Koirapoika oli mukana. Oli vain muutamia ihmisiä, koska korona. Sain ensin paikat aika keskeltä, mutta siirryin sitten reunemmalle, jotta turvavälit pysyisivät. Kadotin ystäväni. Lähdin etsimään häntä. Jätin takin ja koiran paikkojen kohdalle. Kun palasin ihan vieressä istui seurue ylilihavia miehiä ja naisia. Yksi mies työnsi takapuolensa melkein syliini. Nousin ylös ja selitin, että paikat on varattu ja koronan takia on pidettävä turvavälejä. Kun olin noussut paikaltani, mies siirtyi istumaan siihen. Kukaan ei välittänyt mistään. Rupesin työntämään koko seuruetta keskemmälle. Työnsin hikipäässä, sillä kukaan ei liikkunut vaan jouduin hilaamaan heitä voimalla penkkiriviä pitkin. Siinä työntäessä ajattelin, ettei tässä ole mitään turvaväliä, kun kädet on kiinni sen reunimmaisen miehen kyljessä ja nenäkin melkein sen olkapäällä. Onnistuin kuitenkin saamaan heidät keskelle. Silloin kaikki nousivat ylös ja lähtivät pois. Huomasin, ettei ystävääni näy, joten lähdin taas etsimään. En löytänyt, mutta leffa oli alkamassa, joten palasin paikalleni. Nyt siellä istui nuori nainen, joka oli kietonut Koirapojan lakanaan ja piti sitä sylissään. Nainen ei meinannut antaa koiraa minulle vaan väitti, että se on nyt hänen, koska hän löysi. Riistin koiran itselleni ja kävelin etupenkkiin. Ystävääni ei näkynyt missään. Koirapoika oli ihan veltto. Ajattelin, että se on varmaan huumattu. Menin huutamaan naiselle, mutta hän ei edes kuunnellut. Ja ystäväni oli kadonnut kokonaan. Leffa pyöri, mutta kukaan ei katsonut sitä vaan kaikki parveilivat kankaan edessä.
---
Siinäpä teille selitettävää
---
Vielä olen kuntokuurissa pysynyt, mutta aika kankea on olo. Onneksi huomenna on kyykyistä lepo. Tuo hyvää huomenta on yllättävän haastava, kun sitä ei osaa, eikä todellakaan pysty hypähtämään johonkin punnerrusasentoon.


Eilen oli aika mukavan uhkaavia taivasnäkymiä. Johtuneeko siitä, että sain päähänpiston ja tilasin takin itselleni. Tilillä oli just ja just sen verran, että sain ostetuksi. Josko se olisi sopiva. Olihan se sentään melkein puoleen hintaan ja punainen.


Unohdin tuosta retkijutusta tämän kuvan lahjakortista, mutta en voi vastustaa kiusausta laittaa tänne kuitenkin. Olen usein ollut Hukkamatkojen järjestämillä matkoilla. Se on hyvä matkatoimisto.


13 kommenttia:

  1. Kaikenlaisia unia sitä alitajunta kehitteleekään. Minulla on tältä päivältä vielä 25 kyykkyä tekemättä, teen niitä pikkuhiljaa pitkin päivää. Onneksi huomenna on taukopäivä! Miten voikaan olla lihasvoima näin kadoksissa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä uhkia on ollut, joten näyttää painajaisia. Minä en ollut nähnyt niitä vuosikausiin, mutta nyt tässä kuussa jo pari kertaa, ja ne liittyi sotaan. Mutta en enää muista. Mutta oli taas täysikuu ja unet kadoksissa.
    Eilen oli aika uhkaavan punaisia aamuruskoja, ja ne revontuletkin silloin. Huh. Pelko pois rosmarie..vai miten se menikään.
    Mullakin on tekemättä kaikki kyykyt, ei onnistu yhtään. Mutta kävelyt on tällä viikolla sujuneet, saa nähä miten tänään.

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Haastan sut päivätehtävään nimeltä yllätysresepti! Otatko haasteen vastaan?❤️


    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. En pääse minä enää syväkyykkyyn, ei polvet kestä, joten teen puolikyykkyjä 😊. Enkä ole yhtä innokas kävelijä talvella, kun ei pääse metsäpoluille. Kolmena tai neljänä päivänä viikossa olen nyt yrittänyt kävellä. Lenkki pitää olla kiekka, ei mielellään samaa reittiä takaisin. Yksi hyvä kesä-syksy kiekka (6 km) on nyt vielä osa lumen alla. Sitäkin ajavat moottorikelkalla eli kohta pääsen sillekin. Eilinen päivä meni, kun olin parturina. Tänään on tehtävä Ifolorin korttitilaus PC:ia varten, on 30 % ale. 😊🙋‍♀️

    VastaaPoista
  5. Hukkamatkat!!! Sujen matkatoimiston etsintä lopuui tähän, oih!! ;D

    Uni-Guru Possu saa tästä hyvän yehtävän, en edes yritä, vaatii ammattimaista otetta ja lähdekirjallisuutta jotta Lätistä löytyy by Repu;)

    Koirapoijalle nautinnollista nuuhkintaa;P

    VastaaPoista
  6. Hukkamatkat kuulostaa huippu matkatoimistolta.

    Hurjat on olleet unet siellä.

    Iso peukku kuntokuurissa pysymiselle. Yritän päästä perään helmikuussa…

    VastaaPoista
  7. Yhtään kyykkyä en ole tehnyt ja palasin juuri saunasta, että jos huomenna muutaman. Esimerkin voima on mahtava, kiitos! Hukkamatkat, ihana nimi.

    VastaaPoista
  8. Hukkamatkat! Ei oo todellista :)

    Minä oon loiainut sohvalla, neulonut ja rouskuttanut näkkäriä omenalla - on muuten hyvää.
    No pari pullasiivua, kun naapurit tuli kahville pullapitkon kera. Mutta lopun pitkon laitoin kiltisti pakkaseen. Ei kun pakastimeen - muutama siivu meni jo kahvin kanssa Pakkaseen ;)

    VastaaPoista
  9. Hukkamatkat on ihan omaa kastiaan.
    En minäkään mitään syväkyykkyjä tee, kunhan kyykkään.
    Sorry, Jasmin, nyt pitäydyn ihan perinteisissä resepteissä, mutta jos viikonloppuna kokeilisin.

    VastaaPoista
  10. Onnea sinulle kuntokuurin pitämisestä. Hyvältä näyttää. Hauska oli tuo unikin. Minusta se kertoo sinun ja koirapojan välisestä tiiviistä yhteydessä. Hänhän oli koko ajan mukana tuossa unessa. Ja ehkä sinullakin on ikävä elokuviin. Minulla ainakin on. Tämä kotona nysvääminen alkaa käydä hermoon.
    Roikun edelleen mukana retkihaasteessa. Tänään kuittaan numeron 4. Retki lintujen ruokkimispaikalle. Tänäänhän oli HS:ssä koko sivun juttu rouvasta, joka Kalliossa Torkkelinmäellä ruokkii lintuja ja mitä kaikkea siitä on aiheutunut. Nyt näkemäni ruokapaikka ei ole asutuksen keskellä tms., joten rotatkin mahtuvat sinne niin halutessaan.

    VastaaPoista
  11. Kaikkea sitä - hukkamatkat :D Minun kuntokuuri ei ole ollut sellainen kuin suunnitelma oli, mutta jonkinlainen sentään kumminkin. Eiköhän se taas tästä... :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  12. Kuten kuntokuurista totesin, olen hyvä aloittamaan kaikkea. Katsotaan, mikä on tilanne parin kuukauden päästä.

    VastaaPoista
  13. Unitulkintaa:
    Teatterin ylilihavat ihmiset, jotka pyrkivät iholle ja joita hilasit kauemmaksi, kuvastavat kunto/laihdutuskuuriasi. Joudut tekemään työtä päämäärään päästäksesi. Mutta onnistut lopulta, ihmiset poistuivat.
    Menit teatteriin Koirapojan ja ystävän kanssa. Se kertoo, että Koirapoika on ystäväsi, yhtä lailla kuin toinenkin ystäväsi. Ja kenties jopa enemmän, koska ihmisystävä katosi, Koirapoika ei.
    Etsit kadonnutta ystävääsi, oletko etääntynyt ystävästäsi tai hän on ottanut etäisyyttä sinuun? Tai kaipaatko muuten ystävyyttä? Tai ehkä tämä ihmisystävä ei ole unessa sinänsä merkityksellinen, hän on unessasi, jotta Koirapojan ja sinun välinen ystävyys nousee riittävän tärkeästi esiin.
    Koirapojan syliinsä kietonut nuori nainen olet sinä itse, koiran ikään verrattuna. Unimaailmassa käsittelet jo luopumista tästä nelijalkaisesta ystävästäsi <3
    Leffa pyöri, kukaan ei katsonut sitä, ihmiset parveilivat. Kuvastanee tätä pähkähullua aikaa yleisesti ja miten sen koet.
    Upea uni... en voinut vastustaa kiusausta selitellä sitä, vaikka metsään saattoi mennäkin. (Sanottakoon, että mieheni ei jaksa todellakaan enää kuunnella uniani ja niiden tulkintaa...)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.