torstai 20. tammikuuta 2022

Takkiparka

 

 tai parkatakki saapuikin luvattua nopeammin. En edes kokeillut postia, koska sillä on tapana ohjata paketteja mihin sattuu. Schenker osasi nytkin tuohon omankylänkauppaan. Ja uskokaa tai älkää, takki toimii! Mahtuu päälle eli yltää kiinni vaikka olisi villapusero alla. Hihat on tietenkin pitkät, mutta niihin voi sitten pakkasella piilottaa sormetkin. Olen tyytyväinen ostokseeni.

Myös Koirapoika on innostunut ikkunoista uloskatseluun.
---
Olen suunnitellut hammaslääkäriä Koirapojalle, mutta ei ainakaan nyt. Katsotaan, jos tulee parempi aika.
---
Aamuyöstä Koirapoika halusi ulos. Mentiin. Ei mitään ihmeempää hätää - kunnes oltiin melkein kotiovella. Alkoi yllättäin yrittää oksentaa. Kakoi ja kakoi, mutta ei oikein mitään saanut aikaan. Oli aika poissaoleva. Tultiin kotiin. Annoin pahoinvointipillerin, kannoin sänkyyn, peittelin ja tulin viereen silittelemään. Vapisi ainakin tunnin. Annoin kipulääkkeen. Rauhoittelin, silittelin. Vapina heikkeni ja katosi lopulta kokonaan. Nukuttiin muutama tunti. Nyt on melkoisen normaali, mutta mitään operaatioita en nyt harkitse. Alan uskoa, että kohta on aika päästää Koirapoika muille niityille juoksemaan. En tietenkään haluaisi, mutta kyllä koirankin elämän pitää olle hyvää.


Nyt on sitten hyvä sää olla sisällä ja tehdä vaikka espanjan läksyjä. Kiltti ope laittoi melkoisesti materiaalia spostiin.


Yritämme säästä huolimatta nauttia elämästä, sekä Koirapoika että minä.
---
Tänään on kyykkyjen lepopäivä, joten tein tasapaino-ohjelman. Totesin, ettei minulla mitään tasapainoa ole. Yksikään liike ei mennyt horjumatta. Jalalla piti ottaa ylimääräistä tukea joissakin liikkeissä melkein koko ajan. Eli ehkä kannattaa treenata.


9 kommenttia:

  1. Hieno takki. Mutta voi Koirapoika raukkaa. Ulosmenemisessäkin on omat haasteensa ainakin tänään, kun räntää tulee taivaan täydeltä ja valmiiksi jo pääkallokeli.

    VastaaPoista
  2. Komea takki, on ihana saada sopiva takki, joka ei kinnaa. Koirapojalle rapsutuksia!

    VastaaPoista
  3. Haukut siis alkaa olla haukuttu, mut kyllä muutama peppu pitäisi vielä nuuhkia, mitä??? Siis Koirapojan, ei meidän, heh..tai...? ;DD

    Asenteesi on juri toivotunlainen, siis jos koiruus olisin, koirilla nimittäin on tapana koittaa mahdollisimman hyvin piilottaa kipunsa ja huono olonsa, vietit käskee kätkemään ettei lauma hylkää tienposkeen, joten on koiran omistajan vastuulla olla armollinen ja päättää hyvän ja huonon elämän raja. Moni omistaja antaa koiransa kärsiä itsekkäistä syistä, verhoten ne kuitenkin siihen syyhyn että ei koira valita eikä näytä siltä että olisi kipeä. Ei näytä kun vaisto käskee olla näyttämättä mustaa naamaa. Tai siis kuonoa;)

    Koira on ihmisen paras ystävä, ja koira ei ole ihminen!! Koira on eläin. Kunnioittakaa eläimiänne ja päästäkää heidät pois kun on aika.

    Kuten Repu tekee!! Pisteet! <3

    VastaaPoista
  4. Kerrassaan mainio takki, lämmittää väriä myöten. Koirapojalle kaikkea hyvää! Kyykkyä täytyy tässä yrittää, edes muutama...

    VastaaPoista
  5. Juuri sinun värinen takki! Näyttää just passelilta, tuollaisen voisin minäkin hankkia - jos ei olisi naulakossa jopa turhiakin takkeja, mutta kun ei raaski hyvää takkia poiskaan heittää "jos vaikka vielä joskus tarttee" ;)

    Koirapojalle paljon rapsutuksia ja helliä silityksiä <3
    Monelle koiraystävälle olen terveiset lähettänyt; sitten kun aika on, on Koirapojalla ystäviä valmiina vastaanottamassa.

    VastaaPoista
  6. Kaunis takki. Sitä kelpaa ulkoiluttaa.

    Voi Koirapoikaa ❤️. Uskon, että varmasti tiedät milloin on aika päästää Koirapoika autuaammilla haukkumaille. Täältä lähtee rapsutuksia ja haleja Koirapojalle.

    VastaaPoista
  7. Luin nyt vasta koirapojan kunnosta. Surulliselta kuulosti, onneksi tuo kohtaus meni ohi. En tiedä yhtään minkä ikäinen on, mutta näyttää niin nuorekkaalta. Hyvävointista aikaa Teille molemmille ❤️

    VastaaPoista
  8. Täyttää kohta kolmetoista ja enimmäkseen on kunnossa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.