torstai 6. tammikuuta 2022

Talven ihmemaa

Pistettiin aamulenkille palttoo vaikka ei ollut kylmää. Lunta sen sijaan oli ihan reippaasti. Sitä riitti sisällekin palttoon poimuissa ja housunlahkeissa.


Eilen iltamyöhällä käytiin vielä lumisateessa lenkillä. Oli aivan uskomattoman kaunista.


Myöhäinen lenkki johtui siitä, että ellimme soitti lähempänä kymmentä. Hän tekee lähinnä iltatöitä ja on sovittu, että minulle saa soittaa myöhäänkin. Koirapojan maha kun reistailee aina vain. Nyt ruvetaan kokeilemaan uutta ruokaa, josko se auttaisi. Hankalaa, kun verikokeissa ei ole mitään ihmeempää. Koepalaruljanssiin en kyllä Koirapoikaa enää laita. Jos sen elo alkaa olla lopuillaan, niin sitten on.


Eilen oli niin kaunis päivä, että huolet unohtuivat.




Eihän tällaisissa satumaisemissa voi kuin olla onnellinen.


Eilen oli sen verran lämmintä, ettei palttoota tarvittu. Pääsi Koirapoika lumeen piehtaroimaankin. Palttoon kanssa piehtarointi ei oikein suju. 
 

 Eilen taivas oli paksussa lumipilvessä, mutta toissailtana oli taas mainio auringonlasku


ja hieno kuunsirppi.

2 kommenttia:

  1. On kyllä ajoittain kuin postikortissa kävelisi, talven parhaita puolia. Pitää vaivautua käymään keskustassa iltasella, Kirkkopuistossa näyttää olevan kaikkea kivaa valohässäkkää, poroja, igluja ja silleen. Lumeen on siistiä valaista ja kun vielä isoja vanhoja kuusia muutama niin jo vain saa valotaideteoksen keskelle kaupunkia.
    Tuli mieleen että olen menossa teatteriin ensi kuun alussa ja se on iltanäytäntö(jos ei peruunnu, tiedätte minkä tähden), siinähän se on puiston kulmalla joten tullee tsekattua valot samalla. Ou jee!

    Visuaalista nannaa, silmäkarkkeja siis luvassa!!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.