torstai 13. tammikuuta 2022

Keskeneräisiäkö?

 

IsoGnu oli kuvannut keskeneräisiään, joten päätin matkia. Tässä on tulossa synttärilahja pojalleni, joten tämä valmistunee piakkoin.


Sitten on kolme kaapua itselle. Ylinnä keinokuituinen, jonka aloitin ennen joulua ja joka valmistunee. Oikealla jostain merinosta aloitettu valtavan iso villatakki, jonka valmistuminen on arvoitus. Vasemmalla puuvillainen järkevämmän kokoinen takki, joka ehkä joskus valmistuu - tai sitten ei.

Sitten on bambulangasta tehty jotain. Ei harmainta aavistusta, että mitä, eli tuskin valmistuu.


Ja sitten on erilaisia sukan aloituksia, joista ehkä tulee jotain tai sitten ei. Mutta ainahan voi purkaa ja keriä ja aloittaa uudestaan.
---
Oli sen verran vaarallinen postaus, että tulikettu kaatui ja piti ottaa toinen selain käyttöön. Menen tästä pois sotkemasta nettiä.



7 kommenttia:

  1. Katsoin myös Iso Gnun postausta ja mietin ryhdynkö samaan. Nuo pojalle menevät siniset ovat ihanat, sanoo sinisenystävä. Muista sukanaloituksista tuo harmahtava, jossa on jo kantapäätkin valmiina, kannattaa kyllä tehdä loppuun. Muissa on niin herkulliset värit, että kyllä niistäkin vielä jotain tulee.

    Tulipa mieleen tuosta tuliketusta, että onkohan siinä syy, miksi eivät kaikki kommentoinnit onnistu? Vaihdoitko selainta, auttoiko?

    VastaaPoista
  2. Bambulankaisesta verhot, ens mielijohde.

    VastaaPoista
  3. Se kantapäällinen on kyllä enemmänkin ruskea. Kaunis kyllä. On ollut kurssineuleena ties miten pitkään. Tarvitaan jotain yksinkertaista neulottavaa kurssille. Tuollainen ohut lanka ohuilla puikoilla palvelee hyvin. Minähän en sinisestä tykkää yhtään, eikä kait poikanikaan, mutta kalasukat jotenkin piti tehdä sinisellä.
    Sen verran vaihdoin selainta microsoft edgeen, että sain postauksen aikaan. Ja sitten latasin chromenkin, mutta nyt tulikettu taas toimii. Tykkään siitä. Olen vuosia käyttänyt ja käytän jatkossakin.
    Bambujuttu on kyllä ihan pimeä. Varmaan puran sen joskus, kun viitsin.

    VastaaPoista
  4. Mä olen yrittänyt saada keskeneräisiä pois kuleksimasta, mutta mulla on huono tapa, tai ainakin omasta mielestä se on huono. Aina kun saan jonkun keskeneräisen valmiiksi, ainakin siihen vaiheeseen, että se pitäisi päätellä, aloitan jonkun uuden.
    Eli lukumäärä ei varsinaisesti vähene mihinkään, keskeneräisiä on aina yhtä paljon.

    VastaaPoista
  5. Kyllä minäkin aloitan aina uuden, kun saan jotain valmiiksi, mutta aloitan myös vaikka olisi keskenkin jotain.

    VastaaPoista
  6. Aloittaminen on työn paras vaihe, se innostus, mikä mallista, mutta varsinkin väristä kynsille kipinöi! Minäkin kuulun tähän porukkaan, joka aloittelee huoletta, monta työtä yhtä aikaa, eri tilanteisiin ja fiiliksiin.
    Tuo punainen bambuinen näyttää siltä, että päätyy takaisin kerälle, puikotkin olet jo siitä ottanut toiseen työhön. Ehkä olet sen jo kerinyt..?

    VastaaPoista
  7. Joo, kyllä se bambu joskus päätyy kerälle, mutta ei vielä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.