keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Mikä ihana aamu!

 

Aamukahvin aikaan taivas taas puhkesi hehkumaan.
---
Ikkunan läpi otettu. Tuolla yläreunassa taas jääpuikko.

 Oli hempeää.


Ja kun Koirapoika vei minut ulos, niin täydellinen talvisää. Kevyt hengittää. Rapiat kymmenen astetta pakkasta eikä yhtään tuullut.
---
Täällä oppii arvostamaan tuulettomia aikoja.
 

Puissa on säilynyt lumikoristeet.


Lenkin aikana hempeys vaihtui hehkuksi,


joka maalasi kauniit sävyt maisemaan.
---
Tällaisena aamuna ei voi olla kuin onnellinen.
 

13 kommenttia:

  1. Jos minä lupasin olla lukematta blogiasi ei sinunkaan tarvitse tulla Sujenpesään vittu vinkumaan!!! Pysy poissa jos ei kelpaa!! Vai että itsetunto kohdillaan, hahahahahahahahahaahahahahaah Mustatkos Repu kun tarjosin että tuon sinulle Tallinnasta kaksi pulloa viiniä, että mitä haluat? Sovittiin merkki ja sitten kun matka lähestyi niin menit paniikkiin etkä HALUNNUT minun näkevän sinua kasvokkain. Kun yritin että voin jättää ne pullot rappukäytävän eteen jotta voit hakea kun olen lähtenyt niin sinä EPÄILIT minun jäävän kyttäämään johonkin puskaan jotta saan nähdä minkä näköinen olet???
    Että minulla on pakkomkelle???? Ja sinulla itsetunto kohdillaan?????
    PYSY PERKELE POISSA MINUN ASIOISTA JA ELÄMÄSTÄ KUN TÄMÄ NYT NÄIN MENEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pyysin jo kerran anteeksi, toista on turha odottaa kun ei ole mitään syytä. Tänä komentin tilait komentoimalla minua sen jälkeen kun olen ilm että en enää täällä käy.Pysy POISSA!

    VastaaPoista

  2. Jollakin on välillä hermot pinnassa!
    Huomaan että itelläkin nykyisin on pinnassa jotain outoa.

    Onhan nuo hienot maisemat. Ihan vähän täällä näkyy auringonnousua, ja kun pakkasta oli niin en ole vielä uskaltanut lähteä ulos. Hienoa kun Koirapoika selvisi operaatiosta.
    Teille sinne on tullut aikalailla lunta. Kyllä täälläkin oli eilen aamulla aikamoinen lumikaaos. Mutta jääpuikoista tippui vesi jo päiällä.
    Nyt kyllä jo taas aurinko paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs sen mukavampaa kuin purkaa kiukkunsa tuntemattomiin ihmisiin netissä. Noihin ei kannata vastata, koska juttu muuttuu siitä vain entistä älyttömämmäksi.
      Ihanat maisemat on. Tällaisena päivänä ei m ikään eikä kukaan pysty tunnelmaa pilaamaan. Nyt iltapäivällä täälläkin vesi tippuu tuossa ikkunan takana.
      Koirapoika selvisi onneksi hyvin. Kyllähän se jännitti, siis minua.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Tällaisten päivien avulla jaksaa pienet vastoinkäymisetkin.

      Poista
  4. Aamulla kun kävelin työhön, nautin kirpakasta pakkasesta ja valosta. Oikea talvipäivä, aurinko paistaa ja lumi kimaltaa. Lunta on niin paljon, että en muista milloinkaan olleen pihassamme sellaisia kinoksia. Ilman pientä traktoria mikä hoitaa aurauksen, emme selviäsi. Kukaan ei kykenisi nostamaan lumikolaa niin korkealle kinosten päälle. On kiva lukea, että Koirapoika jaksaa taas lenkkeillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta on kyllä paljon. Ja edelleen puut kauniin valkoisen peitteen alla. Ja aurinko paistaa. Elämä hymyilee.

      Poista
  5. Hienoja värejä ja kauniita talvisia kuvia! Täällä paistaa nyt aurinko ja siitä iloitsen.

    VastaaPoista
  6. Teillä on ollut upea aamulenkki, niin komeita värejä. Minulla on yhdet sukat, joiden lanka on juuri tuon hempeän kuvan väristä. Värin nimi on talvi. Hyvin oli värjäri vanginnut lankaan pakkasaamun värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulenkki oli hieno ja päivälenkki vielä hienompi. Oltiin aika pitkään ulkona ja nyt on kamerassa kuva jos toinenkin lumisista maisemista.

      Poista
  7. Tänään oli tosi kaunis päivä ja pieni pakkanen oli aivan täydellistä. Voi kun ei taas laskisi plussan puolelle. Ihania kuvia olet ottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku pakkanen on aina loskaa parempi. Pidetään peukkuja.

      Poista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.