maanantai 21. helmikuuta 2022

Uni paras lääke on


Aamutaivas lupaili taas mielenkiintoisia säitä.

Ja taivashan pitää, mitä lupaa. Käsittämätön myräkkä jälleen kerran. Siinä me vastatuuleen taivalsimme Koirapojan kanssa lääkäriin. Oli aika hammashuoltoon. 


Huolto meni hyvin, mutta pari tulehtunutta etuhammasta piti napsaista pois. Nyt Koirapoika nukkuu. Onneksi kiltti tyttäreni lähti myräkästä huolimatta hakemaan meitä autolla takaisin kotiin. Ei olisi muuten tullut mitään, sillä herätyslääkkeistä huolimatta Koirapoika ei suostunut kunnolla heräämään. Minun pitää sitä tässä illan mittaan vähän herätellä, jotta saa ruokaa ja juomaa, jos mieli tekee. Kyllähän se saa lähinnä nukkua, mutta pitää välillä katsoa, että on hengissä.


Ja kait sitä on raahattava Koirapoika tuonne kaaokseen iltapissallekin.
---
Urheilustahan en mitään tiedä, mutta kyllä minusta leijonat pelasi hyvin, kun kerran voittivat. Jotkut asiantuntijat ovat kuulemma sitä mieltä, että olisi pitänyt tehdä toisin. En ymmärrä. Luulin, että pelataan, jotta voitettais.



5 kommenttia:

  1. Hurja myräkkä tänään. Voi koirapoikaa; juuri on herännyt toimenpiteen jälkeen ja ulos pitää mennä. Tai ehkä se piristää.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kylmän näköistä on tosiaan ollut koko päivän teillä, illansuussa lumisade ja tuuli monen tunnin odottelun jälkeen tuli lopulta meillekin. Odoteltiin, että ehtisi ohi huomisiltapäivään mennessä ja saataisiin piha puhtaaksi keskiviikkoaamuksi.

    Koirapoika -ressu. Jos olisi minun tuo lampaantalja, niin lähettäisin sen Koirapojalle lämmikkeeksi, lainaksi vaikka, mutta kun on Pojan. Tai aasintaljaksi minä sitä vahingossa kerran sanoin - arvaas oonko siitä kuullut sen jälkeen..?
    Rapsutuksia Koirapojalle - pysykää lämpösinä molemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristyksestä. Koirapojalla on oma lampaantalja, mutta kainalossa peiton alla oli lämpimämpää.

      Poista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.