maanantai 23. tammikuuta 2017

Elämää mahapallon kanssa


Eilen kävin kasvimaatakin ohikulkiessani katsomassa. Hyvältä näyttää, kun hanki peittää kaiken. Käveltiin samalla Koirapojan kanssa reilut kaksi tuntia, mutta kyllä viikon askelsaldo jäi aika vähäiseksi muusta liikunnasta puhumattakaan. Nyt pitää tänään ja huomennakin varmaan nyhjätä kotona. Ilmastointitarkastus tulee jompanakumpana päivänä ja haluan olla paikalla. Tämähän on hyvä syy olla jumppaamattakin. Kuka sitä nyt haluaisi tulla yllätetyksi hikisissä jumppavaatteissa kotonaan. Tekosyitä siis riittää vaikka mahapallo ärsyttää ja huono kunto vielä enemmän. Joulupainosta on pari kiloa kadonnut, mutta joulupaino olikin kohtuuton. Mutta mitäs tässä narisemaan, kun kaikki on ihan itsestä kiinni. 


Kirja kohtaan 42. Esikoisteos.
Oli upea lukukokemus etenkin ensimmäiset 300 sivua. Ihania uusia sanoja, todella rikasta kielenkäyttöä, mystistä juonta, ehdottomasti kaikki palkintonsa ansainnut. Mies-nainen, isä-tytär, poika-karhu, tarina, joka tempaa mukaansa, mutta joka ei ole suora, yksiselitteinen, liian helppo. Tapahtuu Suomessa 1900-luvun alkupuolella. Välillä tarina oli jopa ahdistava, jännittävä ja jotain jäi arvailun varaankin. Ehdottomasti tulee kuulumaan suosikkieni joukkoon.

4 kommenttia:

  1. Olitkin kommentoinut lapasia. Ihan pian lähtee postia, sukasta toisen parin varpaat viellä piiloon :)

    VastaaPoista
  2. Ihan uskomattomia nuo askelmääräsi!
    Tuo kirja kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitänee pitää silmät auki kirjastossa, kyllä se sinnekin joskus ilmestyy.

    VastaaPoista
  3. Yllätyksiä on taas luvassa kun SNY-KIERROS alkaa. Ilmoittautuminen on ajankohtaista. Kirjavinkin laitoin korvan taakse.

    VastaaPoista
  4. Kiitosta taas kaikille.
    Jännä nähdä, millaiset sukat tulee :)
    Askeleita pitäisi tulla paljon enemmän. Josko tällä viikolla...
    En nyt oikein tiedä SNYstä. Niiden pakettien kokoaminen on stressaavaa, kun ei ikinä siedä, tykkääkö saaja vai ei vaikka kuinka yrittäisi parhaansa tehdä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.