maanantai 30. tammikuuta 2017

Viimeisiä viedään

...siis tammikuun päiviä...


Yön aikana oli taas talvikin tullut.


Aamulenkki ehdittiin tehdä mukavassa säässä. Nyt sataa taivaan täydeltä märkää lunta. Suunnittelin kauppareissua, niitä lankoja. Kävellen ajattelin, mutta nyt kiehtoo ajatus bussista etenkin, kun lankamaailmassa olisi Spotsragg tarjouksessa. Osaako joku ihan suoralta kädeltä sanoa, millaista lankaa tuo on. Ajattelin seiskaveikkaa ostaa. Korvaako Sportsragg sen? Miten kestää pesussa ja käytössä? Nukkaantuuko helposti?


Nyt on Potteritkin kotona. Jos olisin nopea lukija, niin kohta voisin kertoa lukeneenikin. Siis olenhan minä nuo lukenut silloin, kun ne ilmestyi, mutta nyt ajattelin lukea uudestaan ja siksi ostin omat. Mutta olen hidas nyhertäjä ja luen ensin kaikenlaista muuta.

Pitäiskö ilmoittautua SNYhyn?

3 kommenttia:

  1. SNYhyn mukaan, ilman muuta! Lanka on ihan perushyvää neuloa, muuta kokemusta ei ole. Oikeastaan hiplaamalla lankaa pääsee käsitykseen miltä se tuntuu. Aina on hyvä kokeilla uutuuksia, jos hinta on kohdallaan. Minulla on nyt vuorostani Murhaavat naiset iltalukemisena, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta sun on pakko olla mukana SNYssä kevään kierroksella. Vai oliko syksy niin huono kokemus?
    Langasta minulla ei ole kokemusta, en ole kuullutkaan siitä. Toivon, että sinä kerrot minulle kokemuksesi langasta.

    VastaaPoista
  3. SNY-syksy oli niin hyvä kokemus, että olisi syytä lopettaa, jotta jäisi hyvä muisto. Harkitaan. Kuten harkitaan noita lankojakin. Jos Lankamaailmaan erehdyn, voi olla, että ostan muutakin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.