sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Matkakuumetta


Olen tullut siihen tulokseen, että aamuäreyteni johtuu matkakuumeesta. Pitäisi päättää, mitä pakkaan mukaan ja laittaa koti siihen kuntoon, että tänne on kiva tulla. Mutta vetkuttelen vain kaikissa muissa puuhissa. Pakkaamaan en voi ruveta ennenkuin Koirapoika haetaan. Se nimittän rupeaa stressaamaan, kun näkee minun pakkaavan. Pelkää, ettei sitä oteta mukaan. Ja oikeassa on. Ei oteta. Menee tyttären luo hoitoon. Mutta eihän se estäisi kasaamasta tavaroita valmiiksi.

Onneksi aamulenkki parantaa aamuäreyden kunhan vain viitsin tallustaa vähän pitempään. Nyt on enää -1 aste pakkasta, joten ei palele, enemmänkin kuuma tulee. Huonompi puoli on, että aura tamppaa tiet liukkaiksi. Mutta pitää vain keskittyä kävelemiseen. Selvästi huomaan, että tasapaino on heikentynyt. Sitäkin pitäisi treenata, kuten kaikkea muutakin. Selkäkin ilmoittelee olemassaolostaan ja issiashermo. Mitäs luulette, tuleeko lomalla treenatuksi? Minä aina kuvittelen, että pidän kuntoloman, mutta harvoinpa se toteutuu, ellei ole ohjelmoitu viikko. Mutta nythän se onnistuu, vai????

Tämän blogin ulkonäköön olen erittäin tyytyväinen. Kuukausikaupalla tätä muutin ja muokkasin ja tuntui, ettei mikään ole hyvä. Tuo valmis pohja onneksi miellytti sitten silmää ja kun sain norsukortin, tiesin, että siinä se. Kuvien ympärille olisi kiva saada kehykset, mutta tällainen blogin uudistaminen on sen verran iso ponnistus, etten rupea enää säätämään. Profiilikuva ei ole ihan sitä, mitä halusin, mutta olen jo siihenkin tottunut.

Menisinkö nyt tekemään jotain, mitä pitäis vai heittäytyisinkö selälleni lukemaan...

6 kommenttia:

  1. Aamuäreys on ihan normaalia. Aamulla on vielä puoliksi unessa. Pitää saada ensin käynnistyä rauhassa ja juoda muutama kuppi kahvia, niin sitten piristyy.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Neili. Yritän.
    Maailman rasittavimpia ihmisiä ovat sellaiset, jotka alkavat innolla puhua ja seurustella heti, kun saavat silmänsä auki. Aamuisin ollaan hiljaa ja yritetään herätä.

    VastaaPoista
  3. Minulle paras aamu on se, jolloin saan olla yksin kotona. Tai siis koirien kanssa. Niinkuin huomenna, kun muu perhe on lähtenyt töihin ja kouluun.

    VastaaPoista
  4. Oikein mukavaa ja virikkeellistä matkaa! Lukeminen on aina mukavaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.