keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Possuvaikutteita


 Posti toi arvauspalkinnon. Hieno kirjanmerkki. Kiitos Possu. Otin sen heti käyttöön. Kirjanmerkit on tarpeen, kun on useita kirjoja kesken. Ja kortti muistuttu, että minun pitäisi saada vyötärö, jotta voisin tehdä keskiaikapuvun.itselleni. Päätin heti aloittaa kuntoilun. - älä yritä! ei ollut sormet ristissä selän takana! -


Kirja kohtaan 11. Jonkun muun alan ammattilaisena tunnetun ihmisen kirjoittama kirja
Luin Possulta saadun kirjan.  Oli vaikea sijoittaa tätä mihinkään, mutta päädyin kohtaan 11, koska tämä on selvästi harrastajakirjailijan teos. Jos tapanani ei olisi lukea loppuun kaikkea, minkä olen aloittanut, tämä olisi jäänyt kesken. Shöshötysh ärshytti. Lisäksi poimin tietenkin muitakin ärshyttäviä ykshityishkohtia shekä kieleshtä että juoneshta. Kirja osui toki epäreiluun kohtaan, kun tuon edellisen kieli oli niin rikasta jaa juoni kiehtova. Tämä on tullut jaetulle toiselle tilalle dekkarikilpailussa. Takakansi lupasi "Hitchcockmaista hiipivää jännitystä" ja että "kauhutilanteiden hidas kehittely kutkuttaa varmasti". Siellä olikin hienoja jaksoja välillä, hyvin kirjoitettuja. etenkin loppuosa oli hyvä. Henkilöt olivat uskottavia ja jotkut kohtaukset mielenkiintoisia.  Murhat ja murhaajat olivat selvillä kauan ennen loppua, mutta ei se haitannut. Tämä oli nopeasti luettu, mutta ehkä en lue uudestaan. - Onkohan Possukin harrastajakirjailija tai ainakin jonkin kirjoittajaseuran jäsen? -


Eilen kävi ilmastointimiehet tarkistamassa ilmastointia. Minulla ei makkarin korvausilmanotto toimi kuten pitäisi. Sieltä tuulee täysillä koko ajan väänteli nappuloita miten vain. Tarkastaja totesi, että juu, ei se toimi, se on rikkinäinen. Arvatkaas, mitä hän teki? Korjasi? Vaihtoi uuden, ehjän? No ei ihan. Käski teipata sen umpeen jollain teipillä ja aukaisemaan enemmän olkkarin venttiiliä, jottei kaikki korvausilma tule porraskäytävästä.

6 kommenttia:

  1. paljastetaan, että Possu ei ole kyseisen kirjan kirjoittaja, jos Osakainen sitä epäili. ;D

    VastaaPoista
  2. Taas meni 1111 multa ohi. Nyt laskuri näyttää 1119. Seuraako edes kukaan muu tota laskuria, kuin mä?
    Tarkastaja kuulostaa ammattimieheltä. Näppärä kikka, eikä maksa paljon.

    VastaaPoista
  3. En epäillyt Possua. Possu on liian sujuvasanainen tehdäkseen virheitä Lisäksi kirjassa oli kirjoittajan kuva ja esittely. Possun profiilikuva ei näytä samalta.

    Laitan sitten Susannalle kolme ylläriä. Pitää pitää kiirettä, jottei tuo 2222 ehdi mukaan.
    Tarkastaja oli varmaan ammattimies. Samasta firmasta, joka toissakesänä nuo venttiilit asensi. Nyt oli joku takuutarkastus. Minulle sama, mutta oliskohan asunnon omistaja eli kaupunki halunnut, että venttiili toimii. Mutta jos elämä sujuu suunnitellusti, minä asun tässä seuraavaan remonttiin asti, joten ketään ei haittaa. Mukava mies oli. Koirapoikaa kovasti silitteli.

    VastaaPoista
  4. Moikka!!!
    KIIIITOOOOOS aivan mahtavasta joulukalenterista,
    ja pojan puolesta kanssa kiitos, hän sai joka aamu nostaa pussista yhden lelun.
    Anteeksi kun en aiemmin ole käynyt kiittämässä, meidän elämä on ollut niin hektistä, että ei ole aikaa ollut, ja sitten kun olisi ollut niin ei ole enää muistanut. Ajatus minulla olisi blogiinkin kalenterista kirjoitella, nyt kun aikaa on vähän enemmän. Pidin kovasti kalenterista, se oli hauskasti kasattu :) Ja ne teetkin join ;).
    T: Heidi omin pikku kätösin- blogista

    VastaaPoista
  5. Sama meillä, teipattiin umpeen.. nyt ei ole nokka jäässä. Mukavaa kuluvaa viikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
  6. Kiva, että joitain ilkoa kalenterista ;)
    En oikein ymmärrä tuota koneellista ilmastointia, joka ei sitten toimi. Ihan lämmintä minulla kuitenkin on, että ei pitäis valittaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.