maanantai 11. syyskuuta 2017

Kaunis aamu


Tulin vain sanomaan, että tämän viikon alku tuntuu mukavammalta kuin edellisen loppu. Tosin tuo espanja ei edelleenkään nappaa, mutta sinne menen kuitenkin. Josko tässä aamuhuumassa päättäisin pitää neljän viikon ryhtiliikkeen noiden suklaattomien kannustukseksi. Kait sitä aikuinen ihminen neljä viikkoa jaksaa elää sääntöjen mukaan eli terveellistä ruokaa, hikiliikuntaa, lihaskuntoa eikä yhtään punaviiniä tai edes olutta. Mitäs luulette? Onnistuuko? Noin neljän viikon päästä on edessä opiskelijabileet. Tuli tänä syksynä 40 vuotta siitä, kun astuimme yliopistoon. Että sen kunniaksi pikainen ryhtiliike.

9 kommenttia:

  1. Neljä viikkoa aikuisuutta ja sen jälkeen hulvaton nuoruus.

    VastaaPoista
  2. Possu osui oikeaan, hih=) ja sit krapulassa todellisuus paljastuu.
    Onnistuu tai ei niin vamos a la playa!! Frio cervesa!! Por favor! kyl nuilla epsanjassa pärjää.

    VastaaPoista
  3. Voi...mulla on ainakin niin helppo luvata kaikkea..."ei herkkuja" yms., mutta ei mene kauaakaan, kun taas olen repsahtanut.

    VastaaPoista
  4. Mukava kuulla, että viikkosi on alkanut paremmissa fiiliksissä. Minulla alkoi eilen flunssa ja vasta olin nuhainen. Ei kiva!

    VastaaPoista
  5. Jos ei veikkaa, ei voi voittaa 😄

    VastaaPoista
  6. Koska ihmiset yleensä tavoittelevat mielihyvää, ja jos asketismi tuottaa sinulle mielihyvää (mitä en oikein sinusta usko), niin saatat onnistuakin.Muussa tapauksessa tuo tuntuu tuhoon tuomitulta ajatukselta. Anteeksi negatiivisuuteni, mutta en oikein ymmärrä näitä tipaton tammikuu tai suklaaton syyskuu juttuja, ihan niin kuin yhdellä kuukaudella oikeasti olisi mitään merkitystä minkään suhteen.Ei oikeasti ole.

    VastaaPoista
  7. Kesti hetken ennenkuin tajusin miksi voimaeläimistä ei löytynyt norsu, mammuttia eikä edes elefanttia - ne oli intiaanien voimaeläimiä eli eihän ameriikassa ole efelantteja koskaan kai ollutkaan? Kokeile jos buffalo osuis sulle, se kai suurin mitä sillä mantereella nähty, tosin mammutteja kai sielläkin joskus ollut...ööö...mene ja tiedä..

    VastaaPoista
  8. Löytyi!!

    http://enkeltenvaltakunta.blogspot.fi/2012/07/lahde-voimaelain-kortit-norsu-norsu-on.html

    VastaaPoista
  9. Onpa mielenkiintoisia kommentteja. Näihin täytyy palata.
    Onhan se elämä ilman jokapäiväistä punaviiniä askeettista, mutta silti olen sitä mieltä, että joskus on hyvä tauottaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.