keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Vaiheessa


Siivous jymähti kirjahyllyyn kuten yleensäkin. Ei pitäisi aloittaa kirjoista, jos tarkoitus on imuroida lattioita. Tänään on menoja vasta iltapuolella, joten voisin yrittää edistää projektia. Univelkaa olen nukkunut pois, kun on taukoa noista mummoiluista. Siellä en saa paljon nukutuksi. Onneksi kotona nuo allergialääkkeet auttaa. ja varmaan myös imurointi, kunhan pääsen sinne asti.
(onpas vaikeaa tämä kirjoittaminen, kun pitäisi olla positiivinen - positiiviset ihmiset on ihan kivoja, mutta, onko kaikkien pakko olla - kun ei irtoa, niin ei irtoa)

7 kommenttia:

  1. Kirjahylly, ja yleensä kaikki hyllyt, on rasittavia siivota. siks kirjoja ja esineitä ei kannattais haaliakaan.

    VastaaPoista
  2. Omistaminen tuo turvallisuutta ja sitähän jokainen kaipaa. Kirjat ovat turvallista omaisuutta, niihin voi turvautua ihan milloin vain, samoin lankaan. Siivoaminen, ihanaa puuhaa kun aikaa riittää. Aina ei ole tarpee siivota, siihen on oma aikansa, samoin neulomiselle ja lukemiselle. Tärkeillä asioilla on oma aikansa! Komea kirjasto sinulla!

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että sielläkin on saatu univelkaa tainnutettua.


    Ennen unelmoin isosta huoneesta, jossa on kirjoja lattiasta kattoon. Hyvä alkukin oli joskus, mutta sittemmin kirjojen määrä on supistunut muutamaan hylly riviin, hyvä niin, mutta silti ihailen aina isoja kirjahyllyjä. Sinulla on upea kirjasto!


    VastaaPoista
  4. Sus' lukee hulluna vaan kierrättää kirjat eli ei niitä ole kertynyt hyllyyn paria kymmentä enempää, sellasia joita ei edes divarit huoli. Ja jostain syystä viitisentoista Macleania...hmm... =)
    Pitäisi ottaa kohta lukuun Ratakatu 12, suojelupoliisin historiikki, odottanut muutaman kuukauden jonossa..ou jee! Lukemattomia kirjoja pitää olla, muuten ahdistaa=) Positiivisuus on yliarvostettua, ainakin hiv-potilaiden keskuudessa;DD

    VastaaPoista
  5. Emäntä on oikeassa. Kirjat tuovat turvallisuutta. Yritän silti karsia. Minulla on tuon lisäksi muutama muu hyllyllinen kirjoja. Jos pääsisin siihen tilanteeseen, että kaikki kirjat mahtuisivat hyllyihin. Nyt on niitä pinojakin lisäksi. Olen käyttänyt rahani kirjoihin kaksitoistavuotiaasta ja vasta ihan viime vuosina jostain luopunut. Olen ostanut vain kirjoja, jotka haluan omistaa. Alkuaikoina lainasin kaiken ensin kirjastosta ja ostin ne, joista tykkäsin paljon. Nyt ostan suoraan, kun melko hyvin tiedän, mistä pidän. Mutta nyt on myös tämä luopumisen aika. Se on vain hidasta, kun jokaista kirjaa pitää miettiä erikseen, mutta olen muutenkin hidas.

    VastaaPoista
  6. Jos tulee ulkonaliikkumiskielto, on ainakin lukemista kotona.

    VastaaPoista
  7. Sellainen oli joskus, kun jalkoja leikeltiin, eikä saanut liikkua ainakaan ulkona.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.