lauantai 2. syyskuuta 2017

Nyt saa neuvoa ihan luvan kanssa


Minähän en tykkää neuvojista, mutta nyt kaipaisin laajempaa näkemystä. Eikä hätää, en minä kuitenkaan neuvoja noudata vaan teen ihan mitä mieleen juolahtaa.

Löysin facesta uuden KALin, jossa tehdään pitkät sukat.. Aloitin vaalean harmaalla pohjavärillä ja sinisillä kuvioilla. Kuten ehkä tiedätte, sininen tökkii minulla pahasti, mutta monet ystävät siitä pitävät. Koska nämä pitkät sukat menevät aina lahjontaan (en ole itse niitä oppinut käyttämään) ajattelin kuluttaa sinisiä lankojani. Mutta ei nyt näytä minusta hyvältä. Harmaa kaipaisi selvästi punaista, keltaista, oranssia. Jätin neuleen odottamaan. Siispä, puranko siniset kuviot ja vaihdan väriä vai jatkanko vain? KALien huono puoli on sekin, ettei yhtään tiedä, millainen on lopputulos. Sehän voi olla sellainen, että sininen on just oikea.

Niinpä siis kertokaa sininen vai punainen, purku vai jatko. Parhaiden perusteltu mielipide ansaitsee kiitokset, oli se mikä vain eli perustelut kiinnostaa enemmän kuin se mielipide.

7 kommenttia:

  1. Sininen on myös hyvä väri. Ja noissa Kaleissa on hyvä ylitellä rajojaan ja mieltymyksiään. Jos lopputulos ei miellytä, niin syyn voi vierittää suunnittelijalle,,,

    VastaaPoista
  2. Jos haluat tuhota lankavarastostasi sinisiä lankoja, mä pitäisin sinisen lanngan, mutta vaihtaisin harmaan langan johonkin toiseen. Valkoiseen Suomi 100- hengessä?

    VastaaPoista
  3. Sininen on vaativa väri. Toisaalta sininen on puhdas, raikas ja kylmä väri. En minäkään tykkää kaikesta sinisestä, joten suosittelen luottamaan tuntemuksiisi. Kestätkö sinisen vai heivaatko sovulla nurkkaan? Tämähän on jännittävää kuin SNY!

    VastaaPoista
  4. Sinisiä ja harmaita molempia on niin paljon eri sävyjä. Pitäisi ehkä nähdä kuva, jotta voisi jotain sanoa värien sopivuudesta.
    Toisaalta, jos sukat ovat joka tapauksessa menossa lahjaksi, niin ei se ehkä haittaa, että värit sinua tökkii, jos vain saat sukat neulotuksi, kun niitä ei sitten valmiina tarvitse omissa jaloissa katsella.Varsinkin jos saat jämälankoja noihin käytettyä, niin se on aina plussaa. Niitä jämälankoja kun tuppaa kaikille neulojille kertymään. Joten ehkä sinuna vaan jatkaisin sukkien neulomista sinisävyisinä.

    VastaaPoista
  5. Pistä kaikki inhokit ja jämälangat samaan sukkaan, Pride-sukat, sateenkaari taivalta jalkaan;D

    VastaaPoista
  6. Possu ei sekaannu koko kalinoihin!

    VastaaPoista
  7. Neilin perustelu oli paras. Tosin en kait voi suunnittelijaa syyttää, koska hän ei ole vilauttanut sinistä eikä harmaata mallissaan. Suositteli valkoista kaikille pohjaväriksi. Olisin vaihtanut valkoiseen, mutta kun jo tein resorit harmaalla, olisi pitänyt purkaa pitkään. Teen joskus sinivalkoiset. Ei ole myöskään kiva lahjoa jollain, josta ei itsekään tykkää, ellei tiedä, että saaja tykkää. Jämiäkään ei oikein ole, eikä inhokit auta, kun sininen on oikeastaan ainoa paha, mitä löytyy. En kyllä tykkää beessistä tai maitomaisista väreistä, mutta niitä ei onneksi edes ole.
    Kiitos mielipiteistä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.