torstai 21. syyskuuta 2017

Tuhansien toiveiden yö


Tää on uneton yö
Joka turhat toiveet sisältä syö
Ei helli, vaan korville lyö
Tää on tuhansien toiveiden yö

Kuulostaa traagisen romanttiselta, mutta kyllä minä lähinnä keskityin toivomaan, että jos vielä nukahtaisin, kun vartin yli yksi heräsin. En sitten nukahtanut, joten ajattelin, että meneehän se aika näinkin. Surfailin kirja- ja lankakauppasivuilla, täytin tilauskaavakkeita, mutta jätin lähettämättä ja siirryin seuraavalle sivulle. 

Ja nyt kysymys neulojille:
Onko värikkäät Zing puikot hyvät? 
Minä en puikkoja tarvitse, niitä on kyllä ihan niin paljon kuin ehdin käyttää. Mutta, kun nuo ovat niin kauniit. Minulla on lähinnä novitalaisia perusharmaita. Olisihan se kiva neuloa värikkäillä puikoilla. (todennäköisesti tilaan - saa niitä lankamaailmastakin, mutta, jos menen kauppaan, siellä voi olla hyviä lankatarjouksia, joten paree maksaa postimaksut)

Meni päivä uusiksi, kun bussini ovat lakossa. Oli tarkoitus mennä kuntosalille ja silmälaseja katselemaan ja postia hakemaan, mutta ainakin kuntosali-uimahalli on liian kaukana käveltäväksi. Pysyn siis kotona ja ratkaisen osan yöuniongelmista. Siirrän pakastimen makkarista olkkariin pörräämään. Epäilen, että herään, kun se pamahtaa käyntiin. Käy kyllä tosi tiheään, useita kertoja tunnissa. Voi olla, että ensi talveksi pitää hankkia uudempi, mutta katson nyt sähkölaskun ensin.

Vältän yleensä politikointia, mutta nyt on sanottava, että olen lakkoilevien bussikuskien puolella vaikka haittaavat elämääni. En alkuunkaan ymmärrä, miksei työntekijä aina saisi ottaa luottamusmiestä mukaan, jos menee keskustelemaan työnantajan kanssa koski keskustelu ihan mitä vain. Pelkästään se, että työntekijä haluaa taustatukea, tarkoittaa, että kyseessä ei ole pelkkä smooltookki. Luottamusmiehet kunniaan!

Tiistain kirjoituskurssilla sain niin paljon positiivista palautetta, että nyt ei millään synny mitään seuraavaksi kerraksi. Tai siis mitään on pahasti liioiteltu. Ainahan minä pari sivua sanoja pyörittelen, mutta kun haluis hyvää saada. No, aina ei voi onnistua, ei edes joka päivä. Opekin minua lohdutti, että älä ota paineita. Otan minä, aina, tärkeissä jutuissa.

Kauppalakon joudun varmaan purkamaan, kun kohta ei ole muuta kuin niitä marjoja syötäväksi. Jos keräisin kaapit täyteen ja sitten taas lakkoilisin. Toki, kun syön ahkerasti marjoja, pääsen nopeammin eroon tuon kakkospakastimen hurinasta. Voin käyttää sitä sitten lankavarastona, kun marjat mahtuu yhteen pakastimeen.

Taidan vähän heilutella niitä harmaita puikkoja ennenkuin rupean uudelleensisustukseen. Pakastintahan ei voi vain siirtää vaan ensin on siivottava olkkari, järjestettävä kirjahyllyt ja ikkunat pestävä, ellei sada. Pitäisi kukatkin ruukuttaa, kun kärsivät liian pienissä ruukuissaan, mutta josko en nyt sitä kuitenkaan. Pitää tuo pakastin siirtää tänään kuitenkin.

PS. Piti vielä sanoa, että eka minkä huomasin, kun blogin avasin, oli, että pöllö on päässyt helvetistä. Kiva!

8 kommenttia:

  1. Tänään rennosti siiten päiväunet. Otapa mallia Koirapojasta!

    VastaaPoista
  2. Mua kans ärsyttää tuo jääkaappisen hurina, olisivat hiljaa! varsinkin yöllä. Sama metodi, jos ei nukuta niin sänkyyn ei jäädä pyörimään! Se on sillä Zing!!
    Ja blogitaukoja ei ole suotava pitää, mitäs sitä hukka lukee jos ei blogeja päivitetä;D

    VastaaPoista
  3. On. On hyvät.

    Vuosi sitten kun menin sinne työkokeiluun, mulle iskettiin ensimmäisenä 2,5 kirkkaanpunaiset (lempivärini...) Zingit käteen lankakerän kera ja käskettiin neuloa mallitilkku. Tykästyin Zingeihin siltä istumalta ja olen vaihtanut vanhoja harmaita Novita puikkoja niihin pikkuhiljaa.
    Cubicseistahan en tietenkään luovu, ne on toinen suosikkini.

    VastaaPoista
  4. Zingit on mun lempparipuikot. Suosittelen lämpimästi ainakin kokeilemaan. Aikani yksittäisiä sukkapuikkopaketteja ostettuani, tilasin paketin, jossa on kuudet erikokoiset Zingin sukkapuikkosarjat. Kiinteäkaapelisia pyöröpuikkoja olen sitten tilannut yksittäin aina tarpeen mukaan.
    Joko teit tilauksen?

    VastaaPoista
  5. Heikki Hela ja tää kappale 😍.

    Nukkumatti oli aavistuksen kauemmin kylässä viime yönä.

    VastaaPoista
  6. Saa kaupassa käydä, jos kaikki loppuu. Sen jälkeen voi jatkaa lakkoa. Possukin teki jo SUUREN shoppailureissun. Shoppaili 150 euron edestä, eli uuden akun autoon. Se oli pakon edessä. Pakon edessä on sekin, kun possu ostaa tänään ainakin yhden maitopurkin. Sit voi taas kokeilla, montako päivää pärjää omavaraisena. Ruokaostoja Possu ei oo tehny viikkoon.

    VastaaPoista
  7. Zingit ovat yllättävän mukavat ja eivät ihan heti taitu/katkea, jos istuu... Ovat siis minullekin ihan mieluiset, kahdet 15 cm pitkät nro 3 vihreät on ja käytän sormikkaissa ja pikkuisten tumpuissa jne. Tykkään myös bambuisista, koivuista ja monista muista ihanista puikoista! Novitan harmaat on ihan poikaa eli sopivat, jos lanka on karheaa villa eli luistavat hyvin eivätkä tietystikään katkea... Hyvää viikonloppua ja hyvin nukuttuja öitä!

    VastaaPoista
  8. Enpä ostanut puikkoja. Budjetti mättää ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.