perjantai 8. syyskuuta 2017

Valvottuja öitä


Ei siitä ole kauan, kun valvoin öitä tanssien, ryypäten, miehiä ahdistellen ja heräsin aamulla umpiväsyneenä uuteen tympeään päivään. Nytkin heräsin umpiväsyneen uuteen nuhjuiseen päivään valvottuani yön. Mutta ei ole takana viiniä, laulua, villejä miehiä. Pari tyhjää oluttölkkiä nuokkuu pöydän kulmalla, että kait sitä voi sanoa minun ryypänneen sentään. Muuten meni hukkaan koko valvominen. Käytin yön pakastaen luomuviinimarjoja. Voi sitä näköjään elää tällaistakin elämää.

Kävin eilen hierojallani. Tekipä hyvää. On tullut osteltua noita lahjakortteja itselle, kun hieroja laittaa aina täkyjä. Ostin samalla poikani pyynnöstä lahjakortteja hänen vaimolleen ja kaiken sähläyksen seurauksena jouduin ostamaan itsellenikin vielä yhden, En vain ilennyt kieltäytyä, kun olin säätänyt niin paljon. Laskin sitten talouttani ja tosiasia on, että nyt on kymmeneksi päiväksi 35 euroa. Onneksi elämästäni ei puutu mitään.

5 kommenttia:

  1. Näinhän se on, nuorena jaksaa vaikka mitä.. toista se on nyt. Hierojalla on ihana käydä, tarttis munkin mennä. Sinulle toivon rentouttavia hetkiä siellä.

    VastaaPoista
  2. Repulla on nyt marjoja varmaan monen talven varalle. Ja iso pakastin.

    VastaaPoista
  3. Nuorena juhlittiin yö ja mentiin aamulla suoraan töihin nukkumatta lainkaan. Nyt ei jaksa juhlia edes iltaa, muusta nyt puhumattakaan.
    Nuorena opiskelijana söin kaurapuuroa, makaroonnia ja tonnikalaa monta päivää, kun rahat olin tuhlannut juhlimmiseen. Hätätilassa menin äidin luo syömään.
    Ruudun tällä puolella on ystäviä, jos tarvitset jotain.

    VastaaPoista
  4. Säästää niin paljon että köyhtyy, markkinamiesten ikuinen kikka=)
    Valvominen on ajoittain kivaa vieläkin, sit silmät ristissä notkuilee kun on valvonut vaiks puolivuorokautta, hallusinoivaa ilman aineita=)

    VastaaPoista
  5. Pakastimia on kaksi ja koskaan ei ole liikaa marjoja. Minä syön niitä paljon.
    Kiitos Susanna. Ei tässä mitään hätää. Kaikkea on.
    En minä säästänyt vaan säädin niiden lahjakorttien kanssa, muutin mieltäni ja tingin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.