tiistai 26. toukokuuta 2020

Kesä?


Ulkona on rasittavan aurinkoista ja lämmintä. 20 astetta sanoo känny ja jatkaa: Tuntuu kuin 20 astetta. Ei lämmin luita riko, sanoo vanha kansa, mutta ei se tunnu parantavankaan. Aurinko sen sijaan rikkoo ihon. Tosin sama känny kertoo, että UV-indeksi on vain kohtalainen. 
---
Mitä sitä silloin syötiin, kun ei ollut kännyä? Nyt syödään rahkaa terästettynä mansikoilla ja harkitaan päivälenkille lähtöä. Jos menis metsän varjoon istumaan kannolle. Koirapoika vois kerätä punkkeja.  
(tiedoksi: Koirapojalla on punkkilääkitys. Minä en eilen käynyt hakemassa rokotetta. Jalka!)
---
Kylvöni eivät ole hirveän onnistuneita olleet tänä vuonna. Toistaiseksi itänyt yksi keltainen ja yksi vihreä kesäkurpitsa ja yksi jättikurpitsa vähän pilkistelee. Mutta enpä ole paljon palstaillutkaan. Jalka! Josko iltahämärissä tänään yrittäisin.


Viime kesänähän sain naapurilta pelakuun. Selvisi talven yli ja kukkii taas. Kaipais ehkä huoltoa.


Orkidea jaksaa ilman huoltoakin.
---
Kait se on pakko viedä Koirapoika taas lenkille.
---
Palaan taas joskus näihin positiivisiin päivityksiini.

3 kommenttia:

  1. Positiiviset päivitykset ovat ylitykättyjä!! =)

    VastaaPoista
  2. Ei sitä aina jaksa olla positiivinen, kun ei ole positiivinen olokaan aina. Hyvin äkkiä voi muuttuu olo vaikka oiski positiivinen.

    Mieki etin netistä hyllyä, nimittäin ostin viimevuonna ikeasta sellaisen, niin nyt niitä ei enää ole. Enkä viittis eteisestä siirtää sitä hyllyä kukille, kun tarvii eteisessäkin. Hyvin lannistunut olo, vaikka onhan niitä hyllyjä siellä mutta kun ei voi bussissa kuljetella hyvin pitkiä ja painavia pakkauksia. Ärtymyksen huokaus! Sori.

    VastaaPoista
  3. Positiivisuus on joskus paikallaan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.