keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Tarjolla tänään

Tarjolla tänään:
Hassisen Kone

Ensi vuonna vasta. Onpahan kerrankin kaikenlaiset liput ostettu ajoissa. 


Mänty poistui maisemasta ihan mummojen takia. Häiritsi kuulemma ambulansseja. Juuret kasvoi tien alla muhkuroina ja tärisytti ambulansseja ja sotki sydänkoneet. Näin mulle kerrottiin.


Ei puussa mitään vikaa.


Meillä on ollut säitä. Ukkosilla uhkaillut.


Ovat kuitenkin väistäneet, siirtyneet muualle. Eivät ole jaksaneet kiivetä tänne mäelle, mikä on hyvä. Ei ole Koirapojan tarvinnut pelätä.


Minä olen liikaakin sisällä viihtynyt. Vastasin omaan haasteeseeni ja tein itselleni mielenmaiseman. Mieluusti kuulisin mielipiteitänne. Toisten analyyseja pääni sisuksesta on kiva analysoida


Askartelun lisäksi olen hiukan neulonut, paljon taivaita tuijotellut ja vähän kuvitellut liikuntaakin harrastavani. Olen myös hankkinut jotain koronasuojaimia, jos vaikka lähtisin joskus kotoa pois. Alkaa nimittäin olla mennyttä se autius julkisissa. Mutta enpä nyt ole mihinkään lähdössäkään, en edes kasvimaalle, kylmää ja märkää. En varmaan menis ulos ollenkaan, mutta onneksi Koirapoika katsoo velvollisuudekseen ulkoiluttaa minua. Kummasti laiskistuu, kun ei ole mitään pakollista. Vapaaehtoistyö ei ole minun juttu.


Sen lisäksi, että Posti lopettaa kesäksi postinjaon perjantaisin, se nostaa taas potimaksuja kesäkuun ekalla viikolla. Pitäis hamstrata, jos viitsis lähteä johonkin.

11 kommenttia:

  1. Miten se puun kaato asiaa auttaa jos ne jätti juuret maahan? Vai repikö asvaltin auki ja poisti juuret ja asvaltoi tasaiseksia? Arvaan että ei, kunhan mummot sai puun kaadettua kun sellaisen ajatuksen päähänsä sai, hihiii, Grannies from Hell rules;D

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne repi asvaltin, poisti juuret ja laittoi uuden asvaltin.

    VastaaPoista
  3. On teillä siellä etelässä erilaiset puunkaatoperustelut kuin täällä pohjoisempana. Täällä mummot ovat sitä mieltä, että pihan puut lähinnä hoitavat heidän sydämiänne. Joskus olen kuullut sellaisistakin, jotka uusina omistajina kaatoivat suuret lehtipuut omakotitalon tontilta ja seuraavana kesänä tuli vesi kellariin. Aikaisemmin puut olivat pitäneet tontin kuivana. No, on teillä nyt sileä asfaltti kuitenkin. T Saukkis

    VastaaPoista
  4. Hmm, nyt sitä passaa huristella pitkin sileää asfalttia!

    Ja on aika jännä mielenmaisemakollaasi, on noita ulkomaan eläviä ja muita paljon...oot matkustellut! On kyllä tehnyt mieli tehä tuollanen itekki. Mulla olis erilainen, mutta en tiiä millanen. Tekis kyllä mieli matkustella!

    VastaaPoista
  5. Se tuo vuokralaisdemokratia toimii. Ikävää, kun joillakin on puunkaatohimo, mutta näillä mennään. Onneksi täällä vielä toistaiseksi on paljon puita. Silmä lepää vihreydessä, kun ikkunasta katselen. Havupuita ei kyllä olisi yhtään vara poistaa. Nehän vihertävät talvellakin.
    Olen minä jonkin verran matkustellut. Kuvat on valittu ihan silmäämiellyttävyyden perusteella. Maisemia, joissa viihtyisin.

    VastaaPoista
  6. Mukavaa Helatorstaita sinulle Repu, ja Koirapojalle myös! Vanhimman tyttäreni taloyhtiössä alkaa ensi viikolla kattoremontti. Me saamme varmaankin koiria hoitoon, kun ovat niin herkkiä melulle.

    VastaaPoista
  7. Todella näköisesi mielenmaisema, onnistunut ja kaunis, mielenkiintoinen. Oma Aarrekarttani odottaa vielä tekemistään, olisi kolmas kertani. En ymmärrä tuollaista puunkaatoa, onneksi eivät sentään avohakkuuta tehneet. Puut antavat suojaa linnuille ja se ilahduttaa meidän pihassa. Luotan ulkoiluun ja hyvään käsihygieniaan, ne suojaavat sinuakin varsinkin kun Koirapoika toimii lenkkikaverina.

    VastaaPoista
  8. Kauniit kuvat,
    Harmi terve puu kaadettiin:(
    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Olen todella ylpeä tuosta mielenmaisemastani. Se onnistui minusta hyvin.
    Onhan meillä tässä ympäristössä puita, mutta aika turhaa tuon kaataminen oli minun mielestä. Mutta ehkä ambulanssimiehet olivat oikeassa.

    VastaaPoista
  10. Posti alkaa olla ihan jo pelkkä vitsi kohta!

    VastaaPoista
  11. Joskus historian hämärissä posti oli ehdottoman luotettava, hyvä ja toimiva. Kovalla yrittämisellä se on onnistuttu pilaamaan täysin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.