perjantai 8. toukokuuta 2020

Ruudun läpi


Onkohan laiskuus, saamattomuus tai jokin saanut totaalisen yliotteen, kun en viitsi edes parvekkeelle mennä taivaita kuvaamaan. Ikkunan läpi vain kännyllä tähtäilen.


Entisessä kännyssäni oli sen verran tasokas kamera, että totuin sillä kuvia ottamaan. Tässä uudessa ei ole, mutta kunnianhimoni kuvaamisen suhteen on hiipunut nollaan ja edelleen vain kännyyn turvaudun. Luonteeni heikkous on juuri siinä, että innostun helposti, mutta vielä helpommin luovutan. Pitäisi ulkoiluttaa joskus noita hyviä kameroita ja ehkä vähän muistutella, miten kuvataan.


Neulomisessa ei onneksi ole koskaan ollut sen kummempia tavoitteita. Rutiinilla vain menemään. Äitienpäiväsukkiin tuli aika lyhyet varret. Olisko syynä se, ette käyttänyt seiskaveikkaa vaan sockia. Vähän harmi, kun ihmisillä tahtoo olla pitkät kintut. Mutta eiköhän nämäkin päädy johonkin. Jos olisi parempi väri, voisin jättää itselle. Pitsineulekin sujuu nykyisin, kun muutamat olen jo väkertänyt.



Eilen sitten posti tuli, akkarikin ja ennenkaikkea ihania ylläreitä. Kiitos paljon. Postin saanti on aina mukavaa, yllätyspostit parasta.


Eilen en sitten mennyt kasvimaalle, kun oli niin vaikea päättää. Kävin Koirapojan kanssa pitkällä kävelyllä, jossa Koirapoikakin uupui - minä tietenkin. Tänään heräsin hirveän myöhään, joten... Odottelen kuitenki, jos iltapäivällä alkais pilveillä.

7 kommenttia:

  1. Nykyisillä puhelimilla saa hyviä kuvia, minulla ei ole edes kameaa puhelimessa, seon mummo puhelin äidiltäni.

    VastaaPoista
  2. Aina ei saa aikaiseksi, vaan tarvinneekokaan tuota ihan joka päivä. Kun perushommat saa tehtyä, niin kaikki muu on plussaa. Minä kuvailen kännykällä ja ihan hyviä kuvia tällä saa. Järjestelmäkamera on myös mutta sen käyttö on opettelussa vasta.

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat, tuo hento vaaleanpunainen sopii hyvin malliin. Minäkin muuten mietin neuloessa, että tiimalasikantapää voisi olla kivempi kuin tavallinen vahvistettu, mutta neuloin vain ohjeen mukaan. Kaunis kuva kukkivasta pajusta. T: Saukkis

    VastaaPoista
  4. Haikailen minäkin kunnon kameraa, nyt vanha "poketti" ja kännykamera vain. Tykkään kyllä tuosta ensimmäisestä kuvastasi, siinä on tunnelma kohdillaan. Pitäisi vielä jaksaa heittää käppäilylenkki, päiväkin paistaa. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  5. Kaunis kuutamo!
    Onko sinulla kaukana se kasvimaa-palsta?
    Suloinen koiruus;)))
    Oikein Hyvää äitienpäivää!
    ja sitä etä-mummoilua!

    VastaaPoista
  6. Erittäin onnistuneet sukat! Onpa kaunista yllätyspostia, elefanttia myöten kohdennettua. Miten on: Kelpaako kompiainen? Ainakin se on suloisen makea kysymys.Paju kukkii! Otetaan siitä mallia ja kukitaan itsekin, elämäniloa!

    VastaaPoista
  7. Kompiainen kelpaa, kunhan tulee se hetki.
    Sukissa on kyllä ihan peruskantaapää. En muuta edes osaa. On vain prässätty tuolleen hassusti, jotta takaosan kuviokin näkyy.
    Kasvimalle ei ole kovin pitkä matka, vajaa kilometri oikopolkua mäen yli.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.