torstai 28. toukokuuta 2020

Tänään kotona


Eilen iltapuhteella käytiin Koirapojan kanssa kasvimaalla. Käänsin ja kuokin kolotuksista välittämättä. Enhän minä kovin paljoa saanut aikaan, mutta jotain kuitenkin. Ja saatetaan tänäänkin illansuussa käydä, jos siltä tuntuu. Mutta noin yleisesti ottaen lupasin itselleni, että saan olla tänään kotona koko ajan ihan hyvällä omalla tunnolla - siis pikaiset lenkit Koirapojan takia tietenkin. Mutta kauniista ilmasta ei ole pakko mennä nauttimaan ulos vaan saa pysytellä sisällä.


Raparperikiisseliä jäi toiseksi - ja kolmanneksikin - kerraksi. En ole mikään raparperin ylin ystävä, mutta täytyyhän sitä vähän hyödyntää, kun kerran viljeleekin. Ja nämä ekat on pehmeänmakuisia. Hyvä aamupala rahkan kanssa.
  ---
Minun aamuni venyvät - tai ainakin aamupalat. Kohta pitää kokata päiväruokaakin. 
---
Tein tässä jo tämän kuukauden budjettilaskelman, vaikka vielä on päiviä. En kuitenkaan usko kauppaan meneväni ennen kuin kesäkuussa. Rahataloudelleni korona on tehnyt hyvää. Menot pienenee kummasti, kun ei käy kaupassa. Yksi paha synti on kyllä tullut tilalle: veikkauksen netti arvat. Niihin on mennyt euroja. Taidan lopettaa ne ihan nyt just.

4 kommenttia:

  1. Mun talous on kans kunnossa koronan takia, kesäkuu alkaa siis rahan tuhlaamisella, siistiä!! Sitä niin harvoin on tuhlattavaksi kun on luonut joustavan talouden eli kaikki menee mitä tulee. nyt ei ole mennyt, jää toista sataa ihan vaan polttaa taskussa -pelimerkkiä, ostam vaatteita! Jihuu!!

    VastaaPoista
  2. Oih...raparperiä, Voi nam:) Mikään ei ole parempaa kevätherkkua kuin se. Ihan vesi kihahti kielen päälle kun ajatteli kevään ensimmäistä raparperi piirakkaa vanilijakastikkeen kera:) Vielä ei sellaisella pääse herkuttelemaan, täällä meillä kun joutuu vielä jonkun aikaa odottamaan että raparperi olisi kypsää:) Kauppaan ei tosiaan paljon nykyään rahaa mene kuin turhat ostelut on jääneet kokonaan pois! Leppoisaa viikon jatkoa♥

    VastaaPoista
  3. Herkullista raparperikiisseliä.(minä nautin kerman kanssa)
    Korona kaventaa vyötäröä,ihan huomaamatta;))Harvoin kaupassa.nopea tempoisia käyntejä;)

    Toivotan oikein hyvää kessää,Sinulle!
    Toukokuun arvonna jälkeen ,blogini ovi menee säppiin!
    palaan...kun terveyteni antaa myötä!??
    Kiitos blogi-vierailustasi,ja kiitos kun olen saanut vierailla blogissasi!

    VastaaPoista
  4. Vaatteita olisi minunkin syytä ostaa, mutta en tykkää. Sovittaminen on kiusallista. Korona ei ole vyötäröäni kaventanut.
    Harmi, Liisa, että poistut blogistaniasta. Toivottavasti palaat.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.