tiistai 15. joulukuuta 2020

Luukku 15

 

Seuraavana aamuna kaikki heräsivät aikaisin. Alkoi pakkaaminen ja kokkaaminen, sillä Jääluu ja Leo lähtivät yhdessä telttailemaan. Edessä oli viimeinen suuri seikkailu ennen jouluhössötystä. Telttailu olisi ollut mukavaa, mutta koska oli joulukuu, Jääluun vanhemmat tilasivat hotelli Vanhasta Mammutista huoneet muutamaksi päiväksi. Vanha Mammutti sijaitsi keskellä luonnonpuistoa, joten ympäristössä riiti päiväretkipaikkoja. Ensimmäisenä päivänä nuoret suunnistivat kalliosta kumpuavan lähteen reunamille. Lähteellä oli kuulemma taikavoimia. Jos sen reunalla lausui hiljaa mielessään toivomuksen kolme kertaa, toivomus toteutui.Toivomusta ei saanut kertoa kenellekään, jos halusi sen toteutuvan, joten Jääluun ja Leon piti vain arvailla, mitä toinen oli toivonut.

Pisteet:

Saukkis 6
Possu 2 🐦
Laiskiainen 2
Beate 2 🐦
AnonyymiAnne 1 
Marika 1
Sus' 1 🐦

3 kommenttia:

  1. Viimeinen suuri seikkailu: Juha Vuorinen

    VastaaPoista
  2. Eo voi olla.. tai voi...(ihan tavallinen) Jörn Donner -Mammutti

    Toivomus -sanalla tuli kirja Viimeinen toivomus, kuulostaako Repulle tutulta? Josei, kääkletä, oli jotenkin sun tyyppisiä kirjoja. Ja hieno kansi, iik!!

    VastaaPoista
  3. Onhan se tietenkin Juha Vuorisen Juoppuhullun päiväkirjasarjaa eli Viimeinen suuri seikkailu.
    Tuo Suen Viimeinen toivomus on kyllä kiehtova. Olen usein miettinyt Noituri-sarjaa, mutta toistaiseksi sitä ei minulla ole. Ehkäpä joskus. Pitäiskö saman tien laittaa tilaukseen. On näköjään pokkareinakin saatavissa. Pitää kysyä tettären mielipidettä. Hän hallitsee tämän lajin kirjat.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.