maanantai 28. joulukuuta 2020

Talvimyrskyä

 

Melkoinen viima käy ulkona. Tuuli ulvoo nurkissa sisälläkin. Mutta ei huolta. On lämmintä ja mukavaa. Ruokaa riittää ja Koirapoika voi hyvin. Eihän sitä mummo muuta kaipaakaan.

No lunta tietysti talvella. Mutta onhan sitäkin täällä, jos ei nyt ihan kinoksiksi niin kuitenkin koristeeksi.
---
Ja sitten selitystä: 
Kävin oman kylän kaupassa. Heillä oli vain ulkomaan postimerkkejä. Outoa tuollaiseen minikauppaan. Onhan täällä noita ulkolaisia työmiehiä, mutta silti. No, en ostanut, joten postia ja palkintoja lähtee vasta ensi vuoden puolella. Tänä vuonna en enää käy kaupassa. Olen jo laskenut vuoden rahatalouden (outoja, turhia menoja paljon!), enkä tarvitse mitään, joten jätän kaupat rauhaan. Ensi vuonna on pakko taas mennä ostelemaan kaikenlaista, samalla niitä postimerkkejä.

4 kommenttia:

  1. Meillä oli aamupäivällä melkein talven näköistä; lunta muutama sentti, mutta plussan puolella. Heti alkoi leikkikentälle syntymään eri kokoisia ja näköisiä lumiukkoja ja yhdet rakensivat jopa lumilinnaa. No, iltapäivällä alkoi sitten satamaan vettä, eli se siitä talvesta.
    Parempaa ja ainakin normaalimpaa odotellessa oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja koirapojalle.

    VastaaPoista
  2. Meillä on hyppysellinen lunta maassa, satoi eilen ja edellispäivänä. Kävin eilen kävelyllä odottaessani lankakaupan avautumista ja löysin kivan puiston jossa lapset laskivat pulkalla mäkeä. Tuli oma lapsuus mieleen, silloin oli talvella lunta ja pulkkakelit. Hyvää loppuvuotta ja pian alkavaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Meilläpä on ihan talvista, toissapäivänä oli vaihteeksi kova tuuli, mutta lunta tuli vain pari senttiä, sen verran, että on aamulla saanut tehdä vähän lumitöitä. Toivottavasti huomenna ei pauku kovasti, saako teilläpäin myydäkään ilotulitteita? meillä näkyi myyntipitste olevan auki t: saukkis

    VastaaPoista
  4. No, nyt sataa jo vettä.
    Kyllähän täällä myydään ilotulitteita ja varmaan taas paukkuu.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.