perjantai 25. joulukuuta 2020

Rauha maassa

 ja toivottavasti hyvä tahtokin enimmäkseen.

Olipa aika rankka kuukausi, kun tuli valvotuksi ihan kohtuuttomasti. Halusin ilahduttaa ihmisiä, monia, tekemällä jotain omin käsin lahjaksi. Yllättäin siihen menee aikaa. Ja mistäs sitä lisäaikaa muualta kuin yöstä. Sitä jotenkin sortuu kuvittelemaan, että näin monen vuoden harjoituksen jälkeen neuletta syntyy itsestään. Ei synny. Olisinko fiksumpi ensi vuonna?

Eilen oli mukavat puutarhajuhlat alle kymmenen hengen voimalla. Oli kaunista ja tunnelmallista, lamppuja ja tulta, kivoja ihmisiä ja lahjoja. Vanhempi mummotettava yllätti ihastumalla pakkaamiini käsityötarpeisiin. Sinne meni paljon minulle joutavaa juttua. Mikäs sen hienompaa kuin saada kierrätetyksi omat turhuudet toisen iloksi.

Ja kierrätyksestä sopivasti joulukalenteriin. Ajattelin siis kirjoilla palkita osallistujia. Esim. Outi Pakkasta on tarjolla, koska olen mokaillut muussakin kuin kalenterissa. Jos Pakkanen ei miellytä, laittakaa viestiä niin yritän löytää jotain lämpimämpää. Ja postitus kestää, koska joulu tyhjensi postimerkkivarastot.

Enhän minä neulomista hylkää tietenkään. Mia on aloittanut välipäiväpätkiksen SullaVikat sivulla, joten siihen voisin osallistua, kunhan noita lankavarastojani ensin kaivelen. Ehkä voisin kuvitella säästäväni jotain neuleita ensijouluhässäkkään...

Pukki toi kuntoilujuttuja, vastusnauhoja ja painoja. Täytyy tehdä joku simppeli ohjelma ja vielä sitten yrittää noudattaakin sitä. Tämä istuminen ei ole aina hyväksi, etenkään vanhalle mummolle.

Mutta ensin otan ihan vain rennosti. Oli nautinnollista laittaa omiinkin jalkoihin uudet sukat. Alkaa olla enemmänkin rikkinäisiä nuo omat, joten onneksi päätin säästää yhdet itsellekin. Jonain päivänä teen itsellekin pitkät kirjoneulesukat - kunhan muilta kiireiltä ehdin. Beate laittoi minulle peräti kahdet sukat lahjaksi, joten ei tässä uusilla niin kiire ole.

Kiitos Beate ja kiitos kaikki muutkin, lahjoista, korteista, toivotuksista. Sattuneesta syystä en ole hirveästi ehtinyt paneutua muiden blogeihin tai kuvata kortteja ja lahjoja tänne. Mutta jatkossa sitten taas.

3 kommenttia:

  1. Ihana, että järjestyi joulukutsut turvallisella tavalla. Voin uskoa, että oli tunnelmallista, mekin tapasimme toissaviikonloppuna ystäväpariskuntaa heidän pihallaan, ja oli oikein tunnelmallista. Vaikka viihdyn ihan hyvin ns yksin ja parin perheenjäsenen kanssa, ilahduttaa muidenkin ihmisten tapaaminen. Se sama reissu, jossa hotellin ravintolasalissa oli se norsu. T Saukkis

    VastaaPoista
  2. Kyllä välillä on kiva nähdä muitakin ihmisiä, etenkin kun kotona on vain Koirapoika.

    VastaaPoista
  3. Relaa toki, huhkimalla saa kuin hullun maineen;D

    Tänään ja huomenna sekä yli- on isoa postausta, deeppiä shittiä niin sanoakseni.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.