lauantai 19. joulukuuta 2020

Luukku 19

 

Kotiin päin lähdettiin aikaisin aamulla. Leo halusi kävellä ainakin alkumatkan, ehkä perille asti, jos Jääluu jaksaisi. Alkumatka sujui hyvin, mutta puolen päivän aikaan piti pysähtyä taas syömään. Eväitäkin oli, mutta Leo kiipesi pienelle mäelle tähyämään, näkyisikö jotain ravintolaa. Jos nyt syötäisiin kunnolla, jaksettaisiin ehkä kävellä loppumatkakin.

"Tuolla näkyy jokin paikka auringossa. Vähän tuo heijastus hämää, mutta luulen, että se on ravintola. Kävellään sinne. Ei sinne ole enää pitkä matka."

Olihan se ravintola. Matkalaiset söivät herkullista kasvismuhennosta ja lepäsivät hetken. Loppumatka menikin kuin huomaamatta. Yksi lepotauko pidettiin joen partaalla, syötiin eväät ja lepuutettiin jalkoja. 

Vaikka kävely sujui hyvin, oli ilta jo pitkällä, kun Mammuttilan ovi avautui päästämään uupuneet kävelijät sisään. Niin väsyneitä molemmat olivat, että matkakertomuksen läpikäynti jäi seuraavaan aamuun.

Pisteet:

Saukkis 8
Possu 2 🐦
Beate 2 🐦
Sus' 2 🐦
Laiskiainen 2
AnonyymiAnne 1 
Marika 1
Puikko 1

7 kommenttia:

  1. Heijastus - Maritta Lintunen- t. Possu

    VastaaPoista
  2. Odottelin, että joku rankaisee Puikkoa sääntörikkomuksesta. Tässähän saisi arvata vain kerran eli joku olisi voinut napata tuon oikean. Mutta nyt Puikolle piste.

    VastaaPoista
  3. Ei kai se niin nokon nuukaa ;D
    Varsinkaan, kun enää ei oo mahkuja voittaa :D

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.