keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Äkkiä liikkumattomuus yllättää


Kun nukkuu yli yhdeksään, menee päivä ilman mitään ylimääräisiä liikuntoja. Pitää kohta lähteä matkaan, jos aion ehtiä etsiä uimapukua ennen leffaa. Eilen pidin taukoa ja tänään tulee pitämättäkin. Aamupäivä meni lippuja ostellessa ja taloutta laskiessa. Tämä kuukausi menee reippaasti miinukselle, joten on hyvä, että kaikenmaailman paastot ovat edessä. Vaikka se puolikas palkkakin oli pieni, tämä koko eläke kyllä panee venymään. Tosin nyt olen noita lankoja shoppaillut ihan kohtuuttomasti ja kirjojakin. Liput sentään tulee tarpeeseen. Kuvittelin säästäväni ruoasta, mutta ruokakuluni ovat jo nyt naurettavan pienet. 

Josko nyt vain lopettaisin valituksen ja lähtisin huvittelemaan shoppailemalla tarpeellista uimapukua ja tarpeettomia lankoja. Sitten voisin lopettaa, pistää rahahanat kiinni ja keskittyä tärkeämpiin.

Vaianan kävin eilen mummotettavan kanssa katsomassa. Oli hyvä disneyleffa. Tykkäsin kovasti. Hienoja maisemia, toimiva juoni ja tietenkin tyttösankari on aina hyvä, kun katsoo tyttöseurassa.

4 kommenttia:

  1. Nautinnollista shoppailua sinulle! Jos ostaa jotain, se pitää sitten tehdä hyvällä omallatunnolla. Joko nautit ostoksistasi, tai sitten jätät ne kokonaan tekemään.
    Minulla on iltapäivällä fysioterapia. Monesti tuntuu, etten jaksaisi lähteä. Lähden aina kuitenkin, jos en ole oikeasti kipeä tms. Jos en mene fysioterapiaan, joudun ilmoittamaan peruutuksen fyssarilleni ja taksikuskilleni. Vastaava pakote voisi sopia sinullekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ulkomaankortista! Tuli tänään.

    VastaaPoista
  3. Minähän en sinänsä nauti shoppailusta koskaan. Kauppojen kiertely ei viehätä. Mutta kirkkaanvärisiä lankoja tekee mieli ja muistikirjoja ja kirjoja. Himoja on pakko yrittää hillitä, sillä käyttövarani ovat todella pienet. Nyt kuitenkin ostelen ylenmäärin lankoja, jotta voin toteuttaa erilaisia projekteja ja selviän kunnialla lankapaastostakin.
    Hienoa, että posti kulkee ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.