lauantai 11. helmikuuta 2017

Paastoa?


Nyt on taas kaunista ulkona. Ja paistoi se aurinkokin eilen vaikka ehdin manailla sen menneen kokonaan mailleen. Tehtiin pitkä ja hidas (niitä lintuja yritin etsiä, piilossa lauloivat) aamulenkki ja ehdin jo päivälenkinkinkin pyörähtää. Olen ilmoittautunut Shindon jomon -kiertotaivutusmenetelmään. Menin norkoomaan oven taakse kaksi tuntia liian aikaisin. Kohta yritän uudelleen.

Kun Susanna ystävällisesti vinkkasi lankapaastosta, ilmoittauduin - ja samalla heti huomioin, että on vielä aikaa täydentää varastoja -. Siitä tuli mieleen, että keväällähän on ihan sellainen peruspaastoaikakin. Sinisellä Sohvalla varmaan tiedetään, milloin se on. Jos vaikka kokeilisin, kirkastaako kieltäytyminen. Ajattelin kyllä kieltäytyä jostain helposta, jos sitten mistään.


Urheilupuiston huoltomiehet painavat pitkää päivää - ainakin nuo lumitykit. Harmi vain, että lämmintä on luvattu jo huomiseksi. Minä taidan tehdä ensi viikolle jonkinlaisen lukujärjestyksen. En nyt oikein saa mistään kiinni. En ole mitenkään ihastunut aikatauluihin (paitsi niiden tekemiseen, suunnittelu on kivaa, toteuttaminen ei) mutta kun ei tunnu muuten onnistuvan. Anonyymikään ei suostu yhteistyöhön.


Susannalle kiitos ihanasta ystävänpäiväkortista. Tämä onkin ainoa ystävänpäivämuistaminen, mitä olen saanut. Itse en ole mitään lähettänyt. Postituskaan ei nyt tunnu toimivan. Pitäisi pikaisesti lähettää Susannalle ne kaksi luvattua palkintoa, kun kohta tulee taas tasaluku. Ja jos en ihan väärin muista, olen Possullekin jotain velkaa.

Ja kohta olen sitten myöhässä siitä shindojutusta.

8 kommenttia:

  1. Laskiaisena laskeudutaan paastoon ja se kestää pääsiäiseen.

    VastaaPoista
  2. Justihin näi, kuten Saga sanoo, on paasto. No, Lankapaastoon minäkin suuntaan ja tarpeeseen se onkin. Vielä ehtii lankaa hankkia, tuleviin tarpesiin... Muutoin voi Paasto olla mitä vain, joka itsestä tuntuu tarpeelliselta. Lintujen laulusta ja muusta luonnosta voi vapaasti nauttia, se lienee paaston tarkoituskin. Anna sitten raporttia tästä uudesta asiasta, mitä ihmettä se on?

    VastaaPoista
  3. Kiva, että sinäkin tulet mukaan lankapaastoon ja Emäntä myös. Kyllä ne naiset tää homma viedään maaliin saakka!
    Kiva juttu, että kortti löysi tiensä perille ja ilahdutti sinua. Älä nyt vielä sano, ettet saa muita ystävänpäiväkortteja. Ystävänpäivä on vasta tiistaina. Vielä ehtivät saapuvat kortit tukkia postiluukkusi.
    Älä ota mitään paineita postushommista. Minusta on kiva, kun on jotain mukavaa postia odotettavissa.

    VastaaPoista
  4. Kylläpäs nyt on viikkoja. Ensin on tämä 10viikkoa, joka ei tunnu pääsevän vauhtiin millään. Sitten tulee paastoa melkein seitsemän viikkoa ja vielä päälle lankapaastoa melkein neljätoistaviikkoa. Sitten onki kesä.

    VastaaPoista
  5. Possu ei muista, että olisit mitään velkaa, mutta toki silti saa Possulle jotain kivaa lähettää. ;) Ja ystävänpäivä on vasta ens tiistaina, joten suurin osa korteista lienee vasta matkalla. (Possu havahtui asiaan, kun sai Susannan kortin, ja postitti niin monta korttia, kuin jemmasta löytyi postimerkkejä.)

    VastaaPoista
  6. Minä en lähettänyt yhtään korttia, kun ei nyt ollut sellainen fiilis. Pakon edessä en sentään kortittele, siksi nuo joulukortitkin on pannassa. Mutta mielelläni otan vastaan pakkokortteja ;)
    Se oli Osakainen, kun lupasi sinulle palkinnon lankamäärien arvauksesta tuolla joulukuun lopulla. Eihän minulle kait pitäisi Osakaisen asiat kuulua, mutta kait nuo perinnöt on hoidettava.

    VastaaPoista
  7. Minun lähettämäni ystävänpäiväkortit eivät olleet milläänmuotoa pakkkokortteja. Tykkään korteista ja niiden lähettelystä.

    VastaaPoista
  8. En tietenkään tarkoittanut sinun tai kenenkään muunkaan lähettämiä kortteja. Tarkoitin vain sitä, että tänä vuonna minua ei huvittanut lähettää ystävänpäiväkortteja, joten en lähetä. Joskus on huvittanut. Joulukortit panin nuorena pannaan, kun kuuntelin keskusteluja siitä, kuka on kortin viime vuonna lähettänyt eli kenelle se pitää tänä vuonna lähettää.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.