tiistai 28. helmikuuta 2017

Jäätä, loskaa ja lätäköitä


Päätin ylösnoustuani, että nyt en postaile mitään. Tähän menee kohtuuttomasti aikaa ja haluaisin tehdä kevätsiivouksen, kun huomenna alkaa viralliset kevätkuukaudet. Mutta tässä minä kuitenkin vaikka ei ole mitään asiaa, eikä mitään muutakaan syytä. Olen onnistunut juurruttamaan tällaisen tavan itseeni ihan yrittämättä. Ehkä teen sen kevätsiivouksen matalammalla profiililla.

Ikkunasta näkyy, kun koululaiset raahaavat pulkkia kohti liikuntapuistoa. Onhan tuolla luntakin vaikka tiet ovat silkkaa loskaa. Ihan kiva ulkoilusää olisi. Ehkä illemmalla siivouksen jälkeen. Tosin ensin vähän rentoudun neulomalla. Huomennahan on suuri aloituspäivä, joten olen tehnyt vähän inventaariota monissa jutuissa. Mainitsen nyt vain lankamäärän, joka on paaston alussa 24 kiloa 610 grammaa. Siitähän saa sukat jos toisetkin.

Huomiseen siis.

7 kommenttia:

  1. No on sinulla varastoa neulottavaksi. Meillä on tänään ohjelmassa laskiaispullat. Tein avustajani kanssa pullataikinan nousemaan ja nyt odotellaan lapsia koulusta leipomishommiin.

    VastaaPoista
  2. Neulominen on oikein kivaa ennen siivoamista.

    VastaaPoista
  3. Mä kuulkaas muka-siivosin, kauhean pölykasan löysin molempien sohvien ja kirjahyllyn alta. Sitten selkä huikkasi, että nyt riittää. Keräsin pölyt pois ja laitoin tavarat paikalleen ja olen tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  4. Meilläkin loskaa kaikkialla, viikonlopun ihanat lumet sulavat. Riittävät lankavarastot, mutta niitähän on nyt hyvä kuluttaa. Omiani en punnitse, riittävästi kuitenkin löytyy...

    VastaaPoista
  5. Onpahan hieman helpompi siivota, kun ensin neulot vähän lankaa pois tieltä :)

    VastaaPoista
  6. Kuka sitä nyt jaksaisi tauotta siivota.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.