maanantai 20. helmikuuta 2017

toinen viikko selätetty


Oliko siellä viikon lopussa jokin auringon pilkahdus pilvien takaa?
  • yhteenveto:
    • paino nousee edelleen
    • iltasyönti sujuu turhan hyvin vaikka ihan kiltisti olen aamupalan joka päivä syönyt (väittävät, että iltamässääminen katoaa, jos aamulla syö)
    • suklaata olen pari palaa syönyt, tummaa, ei karkkia, mutta kyllä ruisleipää ja homejuustoa ja pipareita ja homejuustoa, digestivekeksejä ja marmeladia
    • ei yhtään punaviiniä, kerran olutta
    • kahtena päivänä olen kävellyt yli 10 000 askelta, viitenä yli 15 000 eli viikkotavoite saavutettu
    • kaksi kertaa kävin kuntosalilla
    • kerran kävin uimassa
    • kerran kotijumppasin (kaikki liikuntakerrat ovat olleet yli tunnin kestäviä)
Onhan se paremmin kuin edellisellä viikolla eli nousujohteinen on tämä projektini toistaiseksi.


Säät sen kun paranee. Nyt rätkii räntää. Huonosti nukutun yön (jotain liikuntaa tapahtui porraskäytävässä neljän aikaan, heräsin ja valvoin aikani) jälkeen kömmin aamulla vastentahtoisesti elämäni ekalla senioripilatestunnulle. Olen ollut aiemmin peruspilateksessa ja ratsastuspilateksessa. Tämä oli tietenkin aika iisiä, mutta en minä kaikesta kunnialla selvinnyt. Suurin ongelma on mahapallo, joka häiritsee monia liikkeitä. Mutta tykkäsin pilateksesta. Olenkin varannut nyt tunteja niin pitkälle kuin onnistuu. Ja kun samalla rahalla saa käydä uimassa, kävin sammakoimassa sen 1½ kilometriä. Kovin oli ruuhkaa radalla, mutta syke nousi taas vaikka kuinka ylös. Ei ole hengitystekniikka täydellisesti hallussa. Nyt on uuvahtanut olo, kun söin ison lautasellisen pinaattisoppaa kahden kananmunan säestyksellä. Aamulla söin vain näkkärin avokadolla, kun en voinut juuri ennen jumppaa syödä paljoa. Jumpan ja uinnin välissä hörpin palautusjuomaa ja vettä. Ja uinnin jälkeen lisää palautusjuomaa (piimää ja jotain herbalifejauhetta, joka on tuolla kaapissa ollut iät ja ajat - ostin sen, kun siihen sai hieronnan kylkiäisinä). Oli ihan nälkä, kun kotiuduin.

Lankoja kävin ostamassa kilon lisää, etteivät lopu paaston aikana. Vielä pitää jotain ostaa. Ja uimapuku on pakko hankkia. Nykyinen on ikävän läpinäkyvä. Ei ne kestä, vaikka kuin hyvin niitä pitäisin.

Nyt hengähdän hetken. On koiralenkkitreffit taas parin tunnin päästä.

8 kommenttia:

  1. Uusi uimapuku on oikein ihana hankinta, toivon että löydät oikein kauniin! Sinulla on ollut oikein reipas viikko.

    VastaaPoista
  2. Uimapuvut on kalliita, mutta uimahallissa ei saa uida ilman. Jos olisin tiennyt, että tuo nykyinen on noin hapertunut, en olisi tänäänkään mennyt uimaan, mutta totuus paljastui vasta, kun satuin altaasta tultuani vilkaisemaan peiliin ja huomasin, että pyllyvakoni näkyy. Näkyi muutakin, mutta tuo pylly oli se korsi, joka katkaisi kamelin selän. Tämä kuukausi menee kaikinpuolin miinukselle, joten yksi uimapuku ei tunnu missään. Ongelmana on, että mistä minä sen löydän. Ja nyt pitäisi olla nukkumassa, jotta ehtisin huomennaajoissa mummoilemaan.

    VastaaPoista
  3. huomennaajoissa? -joissa? - naajoissa? - mennaajoissa?

    VastaaPoista
  4. Mikä on ratsastuspilates? En ole kuullutkaan.

    VastaaPoista
  5. Meillä oli ratsastuksen ope, joka oli myös pilatesohjaaja, joten meillä oli pilatesta, jossa keskityttiin nimenomaan ratsastuksessa tarvittaviin asioihin. Pilatesta oli sekä normaalisti sisällä matolla, mutta myös hevosen selässä istuessa, kun hevonen kiersi käynnissä ympyrää. Se oli mukavaa ja tehokasta.

    VastaaPoista
  6. Niin, jossain lehdessä (netissä) oli juuri juttu, miten joku nainen oli mennyt uimahallissa uimaan ilman uimapukua. Ei käynyt. Ihan oli poliisit pitänyt paikalle soittaa, kun ei leidi ollut tullut pois altaasta, vaikka oli nätisti pyydetty. Lopulta oli uimavalvoja hypännyt altaaseen ja hakenut hänet sieltä pois.

    Jotta kyllä se on uimapuku hankittava :D

    VastaaPoista
  7. Luin saman jutun. Mitenkähän suhtautuvat, jos on läpinäkyvä uimapuku. Nyt on ostettu.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.