maanantai 17. huhtikuuta 2017

10 viikkoa uusiksi


Kymmenen viikkoa on nyt ohi. Maha on pysynyt ennallaan, eikä painossakaan ole olennaista muutosta, mutta kunto on kasvussa. Mittaan kuntoani tuolla Polarin sykemittarilla ja tänä vuonna kehitys on mennyt näin:

  • 2.1.17 - OwnIndex 21 - tyydyttävä
  • 2.2.17 - Ownindex 22 - keskitasoinen
  • 17.4.17 - Ownindex 24 - keskitasoinen
Nämä on siis ikään suhteutettuja tuloksia, mutta nouseva trendi joka tapauksessa. Ja tuosta kun nytkähtää pykälän ylöspäin, onkin jo hyvä kunto. Rappeutumisen merkit on kyllä nähtävissä, sillä aiemmin tavoittelin erittäin hyvää tulosta. Mutta voinhan sitä toki edelleenkin tavoitella.

Mitenkäs muilla on 10 viikkoa kulunut? 

Nyt alkaa uusi 10viikkoa eli pääsiäisestä juhannukseen. Silloinhan kunto on jo hyvä, eikä haittais vaikka vyötärökin olisi kutistunut. Ketkä tulee mukaan matkalle kohti kunnollista keskikesää?


Tässäpä epäonnistuneet pääsiäissukkani, jotka jäävät minulle kotisukiksi. Kantapää tehtiin ristiin vahvistamalla. Siihen tuli kaunis ruutukuvio, mutta se venähti ylisuureksi, löysäksi lerpuksi. En tajunnut kiristää silmukoita, kun yleensä teen kantapään eri tyylillä.

5 kommenttia:

  1. Minusta nämä ovat todella komeat pääsiäissukat! Käsityössä tulee näkyä käden jälki, ehdottomasti. Minä teen aina saman tavalla kantapään, sillä tyttökoulussa opitulla. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Minusta pääsiäissukkasi näyttävät oikein onnistuneilta ja kauniilta. Ihanat värit!
    Mitä pitää tehdä seuraavien 10 viikon aikana tai olla tekemättä? Minulla jatkuu vielä herkuton huhtikuu.

    VastaaPoista
  3. Sukat näyttävät ihan hyviltä, kantapäineen kaikkineen.
    Kuntokuuri tulisi periaatteessa varmasti ihan tarpeeseen, mutta nyt on täysin väärä vuodenaika siihen. Siitepölykaudella on pakko vähentää ulkoilut vain kaikkein välttämättömimpiin pihatöihin sadepäivinä, eikä minulla valitettavasti ole varaa mihinkään kuntosaleihin tai uimahalleihin. Mutta joskus siitepöykauden jälkeen voisin harkitakin.

    VastaaPoista
  4. Sukkien ongelma on se, että kun kaikki muu on tukevaa kaksinkertaista neuletta, kantapää on reikäistä verkkoa. Minäkin teen yleensä tutun kantapään, mutta nyt teki mieli kokeilla uutta. Olisi pitänyt heti purkaa, mutta en muka jaksanut.

    Minä yritän kuntoa nostaa edelleen, mutta jokainenhan saa määritellä itse päämääränsä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.