sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Huivi edistyy



Pakersin taas yhden ohjepätkän. Toivottavasti ei ole enää hirveän monta tulossa. Kerroksia on valmiina 114 ja silmukoita 245. Tuolla silmukkamäärällä tulee yksi kerros kestämään ikuisuuden. Silmukkamäärä lähes tuplaantui tuossa lopussa. Lankaa ei kulu yhtään. Ajatuksena tuollainen seitinohut pehmeä neule on kiva. Katselin, olisiko lankaa värikkäänä, mutta ilmeisesti ei. Eipä niin, että kaipaisin just nyt jotain vastaavaa. Meinasi välillä usko loppua, mutta olen tyytyväinen, kun pääsin loppuun. Taidan rentoutua tekemällä muutamat perussukat. Tosin pääsiäissukat pitää tehdä loppuun. Harmittaa, kun niiden kantapää meni pieleen. Mutta osaanpahan seuraavalla kerralla paremmin.

Olisi niin paljon kivaa tekemistä ja niin vähän aikaa, että pakko on keskittyä johonkin, esim. tekemään keskeneräisiä valmiiksi. Olisin paljon, paljon parempi aloittamaan kuin lopettamaan, mutta yritän pitää päämääränä, ettei keskeneräisiä roiku kovin paljon. Miten te muut selviätte kaikesta?

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet saanut pakerrettua huivin jo noin pitkälle. Tuo on kyllä raskasta, kun yhdellä kierroksella on satoja silmukoita. Kun pääset kierroksen loppuun, huomaat, että silmukkaluku ei täsmää.
    Me lähdemme kohta mieheni veljen luokse pääsiäislounaalle. Juuri tässä pohdin, ottaisinko jonkun käsityön mukaan ja jos, niin minkä.

    VastaaPoista
  2. Minusta on ensiarvoisen mukavaa, että välillä neuloo jotakin nopeasti valmistuvaa, kuten sukat. Valmistumisen iloa kaipaa tehdessään jotakin suuritöistä. Ihana huivi tekeillä! Osallistutko sillä SNY-kilpailuun?

    VastaaPoista
  3. Huivista tulee ihana.

    Itselläni on nyt kausi (ollut jo pitkää), että hyvä jos saa simppelit villasukatkaan valmiiksi, enkä uskalla aloittaa mitään haastavaa, haaveilla vaan.

    VastaaPoista
  4. Minulle käy koko ajan tuossa huivissa niin, että silmukkaluku ei täsmää. Jo olisi toisenlaista lankaa, purkaisin ja korjaisin, nyt vain vähentelen ja lisäilen silmukoita tarpeen mukaan. Tuota, jos rupean purkamaan, pitäisi aloittaa kokonaan alusta.
    Tottakai osallistun SNYkisaan, kun tämä ob minun SNYn idea koko huivi. Häneltä on langat ja ohje.
    Voisin kyllä vaihteeksi tehdä jotain isoa puseroa tms. Sekin on aika simppeliä, kun saa toistaa samaa loputtomiin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.