sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Tuhkapaaston yhteenveto


Nyt saa jo aamupalalla leipää - tosin on myönnettävä, että vierailuilla olen tällä viikolla aika huolettomasti syönyt leipää ja pullaakin. Ja tämähän olisi vielä paastopäivä, mutta enpä jaksa niuhottaa enää.

Oliko paastosta jotain iloa tai hyötyä tai tuloksia. Aika kattavasti voisin vastata: EI!. Iloa ei tietenkään. Ilo ei kait mitenkään liity paastoon. Hyötyäkään en oikein pysty näkemään. Ehkä loppua kohti leivän himo hiukan hellitti, mutta toisaalta minähän loppua kohden itsekin hellitin leivättömyyden vaatimuksesta. Tuloksetkin jäi kokonaan, kun sen ainoan saavutuksen eli suklaan ja karkkien mässäämisen lopetin. Ärsytti kyllä aika reippaasti koko ajan. Voitaisiinko sanoa, että tulos oli odotettu: Ei sovi kieltäymys minulle.

3 kommenttia:

  1. Joo, ei mitään väkisin vääntämistä vaan tervettä, iloista syömistä ja liikuntaa sekä neulomista! Lautasesi onkin ihanna keväinen ja pääsiäiseen sopiva. Muistelin hiljattain, että lapsuudessani pääsiäiseksi hankitut tomaatit ja kurkut olivat huikean kalliita ja tulivat ulkomailta. Nykyään kaupasta saa monipuolisesti aksviksia edullisen hintaan. Erityisen maukkaita ovat luomutuoteet vaikka niissä hinta onkin ihan toinen juttu.

    VastaaPoista
  2. Eipä varmaan tarvitse uudestaan kokeilla. Aamiaisesi näyttää herkulliselta.

    VastaaPoista
  3. Enköhän minä keksi jotain muuta älytöntä kokeiltavaa.
    Ei minun aamiaiseni aina ole noin näyttäviä, mutta niitä en kuvaa :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.