perjantai 28. huhtikuuta 2017

Sitä sun tätä omalla vastuulla


Suunnittelin linturetkeä, kun heräsin aikaisin. Totesin, ettei kannata.


Sääjumalalla on hyvä mielikuvitus. Ei tule tylsäksi elämä, kun yhteen päivään mahtuu välillä kaikki vuodenajat. Ulkoilu on kyllä jäänyt vähiin, mutta muuta olen puuhastellut.


Luin kirjan. Tykkäsin.



Neuloin sukkia. Vaaleat on tehty viime vuoden sny-saaliista eli Ilonasta.


Kävin myös Taidehallissa katsomassa Anu pentikin näyttelyä. Oli ihana! Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat piristystä päiväänsä.




Hankin myös vähän lisää kuvauskalustoa. 

Ja kävin pitkästä aikaa yöleffassa eli Guardians of the Calaxy 2:n ensi-illassa ihan vain fiilistelemässä vanhoja hyviä aikoja, kun yöleffat olivat suuria tapahtumia.

Lupasin munkkejakin huomenna tehdä, joten siivoan vasta sen jälkeen, kun rasva on levittäytynyt kaikkialle. Eikä tässä muutenkaan mikään edisty. Finrexinin voimalla puuskutan elämässä eteenpäin.

5 kommenttia:

  1. Olet palannut takaisin minä- muotoon. Tykkään! Kolmas persoona kuulosti oudolta sinun kynästäsi.
    Pornaisissa paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli aurinkoinen aamupäivä...

    VastaaPoista
  3. Pentikin näyttely on varmasti ihana elämys, hän kertoi siitä tv:ssä taannoin. Niin kauniita sukkia, nuo kuvioraidat vaaleissa ovat tyylikkäät. Munkit, nuo herkut, me nautimme muiden tekemänä. Siman Isäntä teki ja se on aina todella hyvää. Annamme osan lahjaksi. Hyvää viikonloppua ja iloista vappua!

    VastaaPoista
  4. Hyvä, että totesit, ettei se kolmas persoona ole sinun tyyliäsi.
    Meillä täällä oli eilen kyllä ihan hyvä lintubongauspäivä. Kävin katsomassa harmaahaikaraa, joka näyttää asettuneen tuohon meidän rantaa nyt hieman pidemmäksi aikaa, ollut siinä jo varmaan viitisen päivää (lentää kyllä pois, jos liian lähelle menee, mutta palannee sitten takaisin). Lisäksi näin haahkan, joita ei nyt ihan joka päivä täällä näy.

    VastaaPoista
  5. Kyllä se kolmas nainen voi vielä palata, kunhan jaksaa.
    Kyllä minunkin päiväni kirkastui ja lintulista täydentyi, kun aamusumusta päästiin eroon. Harmaahaikarat pesivät täällä, joten niihin törmää koko ajan, mutta haahka uupuu. Pitäisi mennä hiukan eri puolelle kaupunkia.
    Nyt on sitten lumi maassa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.