lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kirjan ja ruusun päivä



Sehän tietää kirjakauppakeikkaa ja jotain uutta lukemista vaikkei nuo edellisetkään edisty. Oikeasti päivä on huomenna, mutta bonuskirjan saa tänäänkin, joten raahaudun ostoskeskukseen ja shoppailen samalla kaiken muunkin tarpeellisen. En ole koskaan oikein ymmärtänyt, mitä iloa ihmiset saa shoppailusta. Minulle se on pakkopullaa lähes aina. Onneksi näin, kun eurot on niukat. Tosin kirjakauppa on melkoisen suuri kiusaus. Siellä kun on myös muistikirjoja, joita voi aina hankkia muutaman varastoon - etenkin nyt, kun on suunnitelmia niiden käytöllekin.

Huivista pitänee vielä täsmentää, että sen neulominen on kovin haastavaa, mutta hyvä se on välillä poistua mukavuusalueeltaan etenkin mummoiässä. Tekee päälle hyvää keskittyä johonkin uuteen. Olen hyvin tyytyväinen, että SNY sai minut tähän innostettua. Kyllä siitä valmis tulee ja käden jälki taatusti näkyy.

Kuntoiluni sen sijaan ei ole tällä viikolla ottanut tulta. Pitä laittaa kovemmat panokset kehiin, ettei yritys kuivu heti alkuunsa. Joskus tehoski, kun anooin itselleni luvan punaviiniin, jos olin päivän aikana tunnin hikoillut kunnolla. Tässä kun jyrsin salaattia aamupalaksi, ajatus tuli jotenkin mieleen.

Rupean tekemään ostoslistaa. Nauttikaa lauantaista!

3 kommenttia:

  1. Minäkin käyn vain ostoksilla eli menen listan kanssa kaupaan.
    Kaikki keinot on luvallisia kuntoiluun...

    VastaaPoista
  2. Ihana ruusu! Kirjakauppa on oikea aarrekauppa kuten lankakauppakin. Hyviä suunnitteluja!

    VastaaPoista
  3. Listat on hyviä noudatti niitä tai ei. Jossain kaupoissa voi mennä ohi listan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.