perjantai 21. huhtikuuta 2017

Nuhruinen perjantai


Kosteaa, sumuista, kuraisia koiria, leppoisaa. Eilisen hyytävän tuulen ja koleuden jälkeen tämänaamuinen syyssää tuntuu suorastaan miellyttävältä. Tosin mieluusti sisätiloissa vietän aikaa. Eilen kävi englishclubilaisia, joten järjestelin roinat kaappien kätköihin. Nyt on silmäämiellyttävää. Tässä hempeydenpuuskassa taidan avautua myös sellaisesta häpeällisestä asiasta, etten ole vielä kokeillut ompelukonettani. Pitäisköhän? Palautusaika on jo mennyt ohi, joten pitää toivoa, että se pelittää. Nyt siihen pääsisi jo käsiksi, kun kaivoin paketin esiin tavaravuoren alta. Mutta jos nyt ensin vain ajattelen asiaa. Ajattelen myös muistikirjojani. Tarkoitus on ottaa jotain käyttöön. Ehkä...

2 kommenttia:

  1. Mitäs häpeämistä siinä on, ettei heti ota uutta käyttöön? Minulla on eräitä vaatteita odottamassa käyttöä. Yhdet housut ostin pakkasella, odottavat lyhentämistä. Uusi hame odottaa ilmojen lämpenemistä ja uusi neule odottaa muuten vaan. Onneksi on mitä säilöä ja nauttia ja suunnitella! Meillä satoi aamulla räntää. Isäntä tuuletti matot nopeasti ja toi ne sateen alta sisälle. Sateella sitten siivosimme. Nyt suunnittelmme vapaapäivän jatkoja ilmojen mukaan.

    VastaaPoista
  2. Koneiden kanssa pitäisi kyllä sen verran ryhdistäytyä, että kokeilee, toimiiko ne, ennenkuin palautusaika menee umpeen. Mutta toimi se.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.