keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Hyvin suunniteltu jää helposti tekemättä


Vaihteeksi täysikuu. Heräsin yöllä, kun kuu katsoi ikkunasta suoraan silmiin. Aamullakin vielä möllötti tuolla taivaanrannassa. 


Oli mukava aamulenkkisää, kirpakkaa pikkupakkasta, kuivaa, valoisaa. Iltapäivällä mennään koirien kera pitemmälle lenkille, joten aamulla käveltiin vain välttämätön. Sovin ystävän kanssa lenkin myöhemmäs, kun kuvittelin vihdoinkin meneväni taas pilatekseen. Olen perunut noiden mummoilujen takia. Ja peruin nytkin, kun kuvittelin vähän siivoilevani ja järjesteleväni, käyväni kaupassa, puuhastelevani. Nyt kuitenkin totesin, että yksi neule pitää saada loppuun, joten käykö niin, että järjestys siirtyy. Ovat nuo langat levinneet kaikkialle, kun olen aloittanut, lopettanut ja suunnitellut. Onneksi on täysi vapaus elää ja tehdä mielijohteiden mukaan, joten jos yritän tikuttaa jotain valmista.

3 kommenttia:

  1. Hyvät suunnitelmat on mukava asia, mutta onneksi niitä ei ole pakko toteuttaa! Pieni vaihtelu virkistää, ehdottomasti. Neulominen voittaa minulla muut askareet ihan sujuvasti. Siivous on ykkössijalla, järjestys ihan vihon viimeinen asia minun listallani. Muutaman pääsiäistipun kaivoin esiin siivoamisen jälkeen, päästään juhlatunnelmaan tässäkin kodissa.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia!

    Mulla tuo etukäteen suunnittelu toimii ja työlistat on ihan parhautta 😄.

    VastaaPoista
  3. kyllä minäkin tykkään suunnittelusta jalistoista, mutta se toteuttaminen tahtoo jäädä. Niin jäi eilenkin. Kylppärin siivosin. Ehkä jatkan tänään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.