tiistai 18. huhtikuuta 2017

Tavoiteohjelmaa


Tänään on kirjoittajakurssin viimeinen tapaaminen. Syksyllähän se jatkuisi, mutta siihen on vielä aikaa, joten en vielä asiaa mieti. Sen sijaan suunnittelen tuota 10viikon kunnonkohotusta. Minähän tässä viime viikkoina peruutin kaikenlaista mummoilun takia, mutta se pitänee lopettaa. Mikä hyvänsä tekosyy näyttää minulle sopivan, joten laitan tänne viikko-ohjelmaa, jos vaikka sosiaalinen paine estäisi luovuttamisen. Minun päämääräni olisi siis kunnon kohotus, notkeuden ja tasapainon lisääminen. Kuntosali, punttijumppa tai vaikka punnerrukset parantaa lihaskuntoa, uinti ja kävelykin, jos reippaasti askeltaa, parantaa kestävyyskuntoa, pilates ja venyttely ja joogakin notkeutta ja tasapainoa. Näitä siis harrastamaan. 
Tokihan olisi kiva, jos keskikeho pienenisi ja paino laskisi, mutta niitä en nyt aseta tavoitteeksi vaikka salaa toivon niidenkin tässä sivutuotteena kutistuvan.

Viikko 1 (16)

  • ke 19.4. pilates ja uinti
  • to 20.4. kuntosali ja uinti
  • pe 21.4. mäkilenkki
  • la 22.4. venyttely
Viikko 2 (17)
  • ma 24.4. pilates ja uinti
  • ti 25.4. kuntovoimistelu ja uinti
  • ke 26.4. pilates ja uinti
  • to 27.4. jooga 
  • pe 28.4. mäkilenkki
  • la 29.4. venyttely
 Tällä lukujärjestyksellä voisin kokeilla. Jos tulee mummoilua, pitää fiksata. On myös mahdollista, että nahka ei kestä vedessä likoamista, mutta kävelyä ainakin. Laitan raporttia parin viikon päästä, että, miten olen pärjännyt.

5 kommenttia:

  1. Tuollainen lukujärjestys olisi hyvä minullekin.
    Asuisinpa naapurissasi, niin tehtäis yhdessä lukujärjestys eikä kumpikaan pääsisi siitä luistamaan - eikä keksimään tekosyitä ;)
    Sinä oisit se mun henkinen tuki jota kaipaan ja sitten soiteltais toinen toistemme ovikelloja. Eikä kehdattais (kai?) enää perääntyä kun on tullut luvatuksi.
    Mutta kun "matka on pitkä ja tie on kivinen" - asut liian kaukana :D

    Mutta hyvältä siis näyttää!

    VastaaPoista
  2. Huh huh, minä jo hengästyin sinun ohjelmaasi lukiessani. Sinulla on tänään ohjelmassa pilates ja uinti. Minulla on illalla lymfa, joka on lähinnä pötköttelyä. Päivällä reippailin kirjastoon ja lajittelpisteelle... sähkömopolla. Vain koirat ja avustajani kävelivät.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Repu kortista
    - postipoika oli jättänyt sun pääsiäiskortin tänne pääsiäisen jälkeen, ei vissiin jaksanut kantaa sitä enää ennen pyhiä, ollut kai liikaa postia meidän nurkille. Pöllönkin löysin kun uudestaan kuvaa katsoin :)

    VastaaPoista
  4. Minuakin hengästyttää ohjelmasi, mutta olethan ahkera ja kokoaikainen sanon itselleni. Olisi kyllä hyvä, jos asuisit naapurissa, mentäisiin kaikki porukalla liikkumaan... MUTTA milloinkas minä ehtisin neuloa? Otan siis tyynesti esikuvakseni liikkumisesi ja teen oman vaatimattoman osuuteni kaiken työssäkäynnin ja neulomisen ohessa. Kiitos innostuksesta!

    VastaaPoista
  5. Olisihan se hyvä, jos olisi kuntoiluseuraa, mutta omillaan pitää pärjätä. Välillä on ollutkin, mutta melko pian alkaa tulla peruutuksia ja sitten homma hiipuu. Yritän nyt kuitenkin edes 10viikkoa kestää ihan yksin. Tosin heti alkuun tuli muutoksia.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.