torstai 13. huhtikuuta 2017

Vaihtelu virkistää?


Viime vuonna tähän aikaan olin jo kasvimaalla raatamassa ja olin sinivuokot bongannut ja kimalaisenkin kuvannut. Nyt on vähän erilaista. Onneksi eilen tehtiin koirien kanssa reipas melkein kolmen tunnin lenkki. Nyt voi tyytyä vähempään ja vaikka vin kotona puuhastella ellen sitten intoutu käymään kaupassa. Kukkia voisi ostaa piristämään elämää.

8 kommenttia:

  1. Meilläkin satoi aamulla ja aamupäivällä lunta. Välillä paistoi aurinko. Nyt ovat jo kaikki lumet sulaneet ja on ihan pilvistä.

    VastaaPoista
  2. Höh. Laskuri näytti nroa 5577 joka oli minusta hieno numero, mutta kun selasin vanhoja viestejä, että onko kukaan noita numeroita bongaillut (Susanna oli bongannut yhtä hienon, 5544 :D ), niin luvuksi muuttuikin 5581. Epistä.
    Jos pyörin tässä ympyrää, niin pääseen lukuun 5588, sitten 5599 ja sitten tulee 5600 jne... Menishän se iltapäivä niinkin :D

    Iloista pääsiäistä lumesta huolimatta - puhallan tuota auringonpaistetta sinnekin: puuh.
    (Kyllä meilläkin oli yöllä satanut lunta, mutta se suli pois kun otin parin tunnin aamu-unet sen jälkeen kun kävin ottamassa lääkkeet....)

    VastaaPoista
  3. Meillä pestiin aamulla lakana ja pyyheliinapyykkiä, kuivattiin ne ulkona ja noudettiin pois lumisateessa. Ihanan tuoksuvia ja kuivia ovat kuitenkin. Kävimme pienellä kävelyllä Pyynikillä, pienellä koska minulla oli vain kävelykengät ja tuuli oli todella kylmä. Näimme kuitenkin muurahaisia kalliolla ahertamassa ja lintuset lauloivat. Yhtään sinivuokkoa ei nähty. Käytiin sitten munkkikahvilassa lämmittelemässä. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. Susanna nappasi tasaluvun tällä kertaa. Katsotaan käykä pääsiäissukat vai pitääkö keksiä muuta.
    Tänään paistaa meilläkin ja lumet ovat sulaneet. Munkkikahvit kyllä kiehtoisi, mutta ei ole munkkeja.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa! Minulle kelpaa ihan mikä vaan kiva yllätys. Ihan minkä sinä parhaaksi katsot. Korttejakin on aina niin kiva löytää postilaatikosta.

    VastaaPoista
  6. Pääsiäissukat epäonnistuivat, joten jäävät minuille. Yritän keksiä jotain muuta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.