tiistai 7. joulukuuta 2021

Savua kaupungin yllä

 

Kaunista, kylmää, aurinkoista on. Kovin pitkään ei ulkona viivytä vaikka kevyt on hengittää. Koirapoika kun paljain jaloin tallustaa, en viitsi kiertää kovin monen mutkan kautta. Lisäksi Koirapojan maha edelleen temppuilee. Paastosikin tuossa, mutta nyt purkkiruoka maistuu. Sanoin kyllä, että kalliiksi käy, jos aikoo kokonaan purkkiruokaan siirtyä. Mutta jos näin on, niin näin on. Jostainhan rahat löytyy, kun on pakko. Nyt sinnitellään. Perjantai-illaksi sain ellin ajan. Halusin samalle, jolla on käyty. En toki tiedä, onko paras vaihtoehto, mutta ihan kiva. Ja kun on ennenkin tutkinut, on joku käsitys koirasta.
---
Minulla on torstaina kolmas koronarokote. Hyvin olen piikeistä selvinnyt ilman oireita, mutta nyt tulee sitten uutta laatua, kun astraa ei enää jaella. Nyt ei olisi varaa pitkään oireiluun, jotta saan Koirapojan asiat hoidetuksi. Ehkä se menee edelleen ilman sen kummempaa.
 

Kaktukseni ei oikein osaa päättää, olisko marraskuunkaktus vai joulukaktus. On siis marrasjoulukuunkaktus. Kauniisti kukkii oli sitten mikä vain. Iloa elämään.



5 kommenttia:

  1. Upeasti kukkii tuo marrasjoulukuukaktuksesi. Lapsuuden kodissa meillä oli noita kaktuksia ja en pysynyt kartalla minkä kuun kaktuksia olivat.

    Tsemppiä rokotukseen, pidetään peukkuja, ettei isompia oireita tule!

    VastaaPoista
  2. Upeaamahtavaa, että saat kaktuksen ylipäänsä kukkimaan. Minulta ei ole onnistunut ikinä.

    VastaaPoista
  3. Etu siinäkin että Koirapoika muistaa ellin. Kaunis on kukka, oih ja uih!

    Itsellä BionTechin rokote, ei oireita kummastakaan, mitä nyt vähän kipeä pistoskohta vajaan päivän, ei haitannut ja kipeä vain jos koski.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti koirapoika saa apua, on ne vatsavaivat ikäviä. Monesti oon miettiny itekki, että mitähän jos joutus aamulla rahtaamaan puuceessä, huh. Ei näillä keleillä yöpaidassa kipastas sinne montaa kertaa.

    Aivan ihana kaktus, mulla valkea kukki jo aikoja sitten ja toiset kaksi vaan tiputtaa lehtisiään...Mitä lienen tehnyt väärin.

    Jännää saada sitten eri rokote. Olen ihan kateellinen niille miljoonille jotka ei saa mitään oireita pfizeristä.

    VastaaPoista
  5. Kaktus kukkii, kun hoito on huonoa, satunnaista ja ruukku aivan liian pieni. Hätäpäissään yrittää jatkaa sukuaan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.